Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #52  
Παλιά 27-09-12, 01:32
Iren66 Ο χρήστης Iren66 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 25-07-2012
Περιοχή: Σύρος
Μηνύματα: 136
Send a message via Skype™ to Iren66
Προεπιλογή

Ε, ειπαμε να μην του τις φέρουμε όλες μαζί και τον σαλτάρουν το φουκαρά Οπότε του διαλέξαμε την πιο όμορφη που βρήκαμε στον Ωκεανό και του την φέραμε Πάντως φαίνονται αρκετά άνετα κι οι δυό και ήδη φλερτάρουν ασύστολα και με πολύ στυλ Η κυρία έχει πάψει απο σήμερα να του κρύβεται και σουλατσάρει μπροστά του, εμφανώς πιο άνετη. Κι αυτός ο καψερός την κυνηγάει, αλλά χωρίς να την πρεσάρει, λες και την σέβεται και την περιμένει να πέσει Τι να σου πω, δεν ξέρω αν πάμε για αναπαραγωγή, ειναι νωρίς ακόμα για να ξερω. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι πως αυτοί οι δυό περνάνε καλύτερα απο πρίν, αν κρίνω απ τα λαμπερά χρώματα τους- εχουν ομορφύνει αμφότεροι- και το αμοιβαίο ενδιαφέρον που εκδηλώνουν, αλλά κι απ την έλλειψη επιθέσεων. Θα δείξει
Τα δε 4 "τρελλά μωρά" του Σάββα (ancistrus cirrhosus) είναι απίστευτα όμορφα και αεικίνητα και δείχνουν πολύ άνετα και χαρούμενα στη μονομαχιέρα (Εννοείται πως δε θα μείνουν όλα εκεί για καιρό, απλά τα χω μαζί μέχρι να διακρίνουμε φύλο ή ζευγάρι, μετά κάποια θα μετακομίσουν στο νέο 120αρι με τα Κριμπ. Για την ώρα πάντως οι μονομάχοι δεν ασχολούνται μαζί τους, αλλά ούτε και τ αγγιστράκια μ αυτούς. Γενικά επικρατεί ηρεμία Κι οι παράμετροι στο ενυδρείο έχουν στρώσει πάααρα πολύ (ΝΗ3/ΝΗ4=0, ΝΟ2=0, ΝΟ3=3-5, ΚΗ=5, GH=8, PH=6, Φαίνεται πως η ΑΟ, τα πλατανόφυλλα, το πλατανόζουμο και τα πολλά φυτά δουλεύουν θαυμάσια, αφου ακόμα δεν βάλαμε καν την τύρφη.
-------------------------
kgf12345, ναι δίκιο έχεις και με τα ραμιρεζάκια όταν διάβασα λίγο κατάλαβα πως πρεπει να τα ξεχάσω ακόμα και για μόνα τους (ειναι κι ευαισθητούλια πολύ τ άτιμα κι εμείς δεν είμαστε αρκετά έμπειροι γιαυτά μάλλον) Αλλά ψάχνοντας-ψαχνοντας, τελικά καταλήξαμε σε ζευγαράκι Kribencis και Ροδόστομους σε νέο δικό τους 130λιτρο :Ρ (καποια στιγμή θ ανοίξω νέο θεμα όμως γιαυτά)
------------------------
Η αλλαγή της λάμπας πάει για λίγο αργότερα. Τροφές κατεψυγμένες δεν γινόταν να φέρω σ αυτό το ταξίδι, αλλά φεραμε καλλιέργεια Grintal, που τα τσακίζουν!!! (Ας ειναι καλά ο Σάββας που μας έκανε μάγκες και μ αυτό και με πολλά άλλα )

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Iren66 : 27-09-12 στις 01:32 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01621 seconds with 10 queries