Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #30  
Παλιά 19-09-12, 21:29
Το avatar του χρήστη evina
evina Ο χρήστης evina δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-11-2011
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 378
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy Εμφάνιση μηνυμάτων
τι υπάρχει αυτη τη στιγμή στο ενυδρείο?...το χαλίκι ειναι σίγουρα μη ασβεστολιθικό? απο διακοσμητικά τι εχεις?...απο ψόφια σαλιγκάρια?
αυτη τη στιγμη υπαρχουν φυτα (ανουμπια,βαλισνερια,κρυπτοκορινες,ενα απο ικεα ,cabomba) και 2 ξυλα μαονι και ενα αλλο που δεν ξερω ακριβως τι ειναι(απο ενυδρειακο καταστημα το ειχα παρει).υπηρχαν και οι πετρες που τελικα τις αφαιρεσα.το χαλικι δεν ειναι ασβεστολιθικο σιγουρα (το εχω κοντα στο χρονο και παντα οι μετρησεις ηταν οκ).
Τωρα προσεξε..βρηκα νεκρα τα 2 apple snail και ενα ramshorn..επισης εξαφανιστηκε το sae και δεν το βρηκα ποτε..δυστυχως ημασταν σε φαση μετακομισης και δεν το παρακολουθουσα τοσο πολυ..δηλαδη μετρησεις εκανα τελος Μαιου,αρχες Ιουνιου και μετα τον Αυγουστο με τον θανατο του ψαριου.εδω και 2 μερες φαινεται σταθερο,αυριο θα κανω εκ νεου τεστακι και βλεπουμε.
Α και κατι ακομα..με τις αλλαγες νερου ειχα ενα θεματακι..γινονταν περιπου ανα εικοσαημερο (συνηθως γινοταν αναπληρωση)..εξ αιτιας της αναπληρωσης θεωρησα πως γινοταν η αυξηση του ph αλλα μολις αρχισα κανονικα της αλλαγες και αυτο ηταν συνεχεια αυξημενο απογοητευτικα..
ελπιζω να μην σε κουρασα
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01332 seconds with 10 queries