Δεν ανοιγει το λινκ .... εχω ενα δυο μαγαζια που θα σου πουλαγαν τα παντα απο wave και το 1ο στο μυαλο μου ειναι διπλα στα macdonalds !
Η φωτογραφια δεν φαινεται
.... βασικα ειναι λαθος να κατεβαζεις το ΡΗ ασχετα αν στρωνει το ενυδρειο με μπαφερ...ειναι χημεια απλα .
Και δευτερον γνωμη μου , οπως και εκανα και γω , πρωτα μαζεψα οτι ψαρια ηθελα και μετα αρχισα να κατεβαζω το ΡΗ μου . Γιατι κανενα πετ σοπ δεν θα εχει τις τιμες που χρειαζονται τα ψαρια !!!
Αν θες σου δινω το νερο που χρειαζεσαι , αλλα πρεπει να κανεις κουμαντο για μια μικρη ή μεγαλη Α.Ο ωστε να ξεμπερδεψεις μια και καλη και να εχεις τις επιλογες σου ανοικτες !!!
----------------------------------------------------------
@Αquablue
θα καταστρεψουμε το ποστ στα τελευταια !!!
Λοιπον το "...τα βακτηρια εμφανιζονται " ειναι που με παραξενευει!!! Πως εμφανιζονται ετσι απλα !!! και εγεννετο "βακτηριακι" !!
Τεσπα....γνωμη σας , εγω εβλεπα τις μετρησεις μου και ο κυκλος προχωρουσε κανονικα ! Τι να πω ... αμα δεν κανουν δουλεια γιατι τα πουλανε , να παω κα γω να εμφιαλωσω νερο και να το πουλαω για βακτηρια αμα ειναι ετσι !!!
Παρακαλω μην προχωρησει το θεμα ,εκτος και αν θεωρειτε χρησιμο , να μεταφερθουν καποια ποστ ή να γινει εκ νεου ενα καινουργιο θεμα ωστε να μην χαλασει το ποστ του φιλου μας !
|