Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-07-10, 11:12
Το avatar του χρήστη lucy
lucy Ο χρήστης lucy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Δράμα
Προεπιλογή

Βασίλη δεν ξέρω! Να τα πιάνει λίγο το μάτι να μην τα ψάχνω! Όμως δεν μου αρέσει το θέαμα των κελύφων στεριανών σαλιγκαριών μέσα στο ενυδρείο!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fishme1 Εμφάνιση μηνυμάτων
...πετροψαρων και σελντουελερς προτεινω ταγκανυκα ... και ασφου θες μπουλντοζες τα μουλτι ή τα οσελατους ειναι οτι πρεπει
Ε; ποιός ήρθε; ποια μπουλτόζα; δεν χτίζω ... για ενυδρείο μιλάω! ( ) Γράψε τα λατινικά τους ονόματα, έτσι που να τα βρω!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
...Αμμο,ξυλα,πετρες αλλα και ευκολα φυτα οπως ανουμπιες,βαλλισνεριες σπιραλις κανα bolbirtis heudeloti ....
Τι κάνεις ρε συ; Φωτιές μου ανάβεις; Εγώ κοιτάω να απαλλαγώ από το φυτεμένο γιατί έχω πέσει στην παγίδα:" κι αυτό το φυτό το θέλω και το άλλο ... ΟΛΑ ! ! ! "
εμ... ε, αυτό το κουκλί το bolbitis heudeloti πολλαπλασιάζεται πολύ σαν την βαλισνέρια; Αχ τι με κάνεις τώρα ! Αχ τι με κάνεις! Σέφτελε! Τα ψάρια όμως μου άρεσαν! ... γενικά η ιδέα σου μου άρεσε!
Τόλη πόσα μπορώ να βάλω στα 100 λίτρα; (+πέτρες, ξύλα κ.τ.λ.=λιγότερα λίτρα)

Γιώργο όμορφο το ψαράκι Transcriptus! Δεν ξέρω αν μου ταιριάζει! Θα δούμε!

«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει
[B]Helen Keller

[
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01406 seconds with 10 queries