Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 13-04-10, 02:26
Το avatar του χρήστη markos6888
markos6888 Ο χρήστης markos6888 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-03-2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 58
Προεπιλογή

Εγω δεν μπορω να διαφωνισω με καμια οπτικη πλευρα απο αυτες που προαναφερθηκαν...
Ειχα ακουσει καποτε ιστοριες για το πως σφαζονται τα κοτοπουλα σε σφαγεια οσο ανωδυνα κ αν προσπαθουν να το κανουν ειναι καπως αμα δεν εισαι συνιθισμενος (ασχετο αλλα το ξερατε οτι τις καμηλεσ οταν τις παν στο σφαγειο το καταλαβαινουν και κλαινε πραγματικα?) ...
Επισης στο χωριο μου ειχα δει κ την γιαγια μου να κατεβαινει στο κοτετσι κ να γυρναει με ενα ψοφιο κοτοπουλο στο χερι (θα μπορουσε να την κατηγορησει κανεισ για κατι αισχρο?) ετσι ειχαν συνηθισει οι ανθρωποι κ τουλαχιστον ακομα δεν το βρισκω πιο αισχρο απτο σφαγειο.... Το αποτελεσμα ιδιο μενει.. Ενα κοτοπουλο (στον φουρνο, σε σουπα, σε πιτα...) που καταληγει στο στομαχι σου.
Ειναι η φυση και δεν νομιζω οτι κανεισ της παει ευκολα κοντρα ειδικα οταν προκειται για το στομαχι του.
Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να ταισω κατι ζωντανο ουτε να σκοτωσω κατι (ναι προτιμω να το κανει αλλοσ για μενα).

1. Λυπαμαι τα ζωακια στεναχωριεμαι απειρα οταν υποφερουν (εχω γατο απτα 8 μου κ ακομα πιστευω πως θα κλαψω απειρα αμα πεθανει)

2. Προσωπικη αποψη.. Νομιζω πως οταν λεει οτι καποιος αγαπαει το χομπι του ενυδρειου κ συνεπως τα ψαρια δεν αγαπαει μονο τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ψαρια αλλα τα ψαρια γενικα. Οπως δεν νομιζω κανεισ να εχει σκυλο η γατα κ οταν βλεπει αντιστοιχο ζωο νεκρο να μην αισθανεται καπως. Ετσι νομιζω πως οταν αγαπας τα ψαρια δεν σου παει η καρδια να αγαπας κ να νοιαζεσαι μονο τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ψαρια κ να κανεισ στα αλλα μισα ευθανασια μπρος στα ματια σου.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01538 seconds with 10 queries