Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 06-07-09, 13:14
Το avatar του χρήστη Red crystal
Red crystal Ο χρήστης Red crystal δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 24-06-2009
Περιοχή: Κορυδαλλο
Μηνύματα: 175
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από POURITANOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Και ναι και όχι

1.. Ένας χομπιστας μπορεί να αδιαφορεί για το αν έχει μεταλλαγμένο ψαρί .Aπλά να του αρέσει και να προσπαθεί να το φροντίζει σωστά.

2.. Ένας χομπιστας που μπορεί να έχει μεγαλύτερη ευαισθησία σε τέτοια πράγματα και δε θα έπαιρνε μεταλλαγμένο (γενετικά τροποποιημένο ψαρί)

3.. Ένας άλλος με μεγαλύτερες ευαισθησίες θα έπαιρνε ψαριά μονό αν μπορούσε να τους δώσει της ιδανικότερες συνθήκες σε τεράστιο ενυδρείο με πολλά περίσσια λίτρα.

Όλα έχουν να κάνουν με την ευαισθησία του κάθε ενός.
Πράμα που όσο και να προσπαθούν κάποιοι ποιο ευαίσθητοι να αφυπνίσουν και να ενημερώσουν κάποιους αν ο άλλος δεν θέλει , ότι και να λένε οι άλλοι τους έχει απλά γραμμένους.

Πιστεύω ότι εμείς οι 500 – 1000 που ασχολούμαστε με τα φόρουμ ξέρουμε το τι θα πάρουμε. Αυτοί που συνήθως (σχεδόν πάντα) που αγοράζουν ότι τους κάνει απλά κλικ δε πρόκριτε να ασχοληθούν καν με το να ενημερωθούν από κάποιο ενυδρείο φόρουμ. Οπότε πιστεύω ότι τα ψιλό λεμέ μεταξύ μας που είδη ξέρουμε ότι δε θα πάρουμε τέτοια ψαριά.

Καλοπροαίρετα φίλε μου .
Στηρίζω την κίνηση αυτοί για ενήμερος στο τι συμβαίνει στων χώρο “μας”.

Απλά πάντα οι άσχετοι είναι περισσότεροι από τους συνειδητοποιημένους χομπιστες και είναι αυτοί που στηρίζουν και την αγορά και γι αυτούς γίνονται συνήθως όλα αυτά τα νέα τροποποιημένα είδη

Δυστηχος ετσι ειναι.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από theodor72 Εμφάνιση μηνυμάτων
@Red crystal
Φιλε μου δεν εχεις καθολου αδικο, αλλα αν ψαξεις λιγο θα δεις αρκετες περιπτωσεις οπου ατομα τα οποια παρολο που ειναι γραμμενα στο φορουμ, πρωτα αγοραζουν και μετα ρωτανε. Επισης νομιζω πως ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που εχουν καποιο ενυδρειο, δεν εχουν επαφη με τον χωρο και φυσικα ουτε με το GAB...

Επισης, ακομη και οσοι θεωρουνται εμπειροι επιμενουν στους μονομαχους και τα φανταχτερα, στρουμπουλα χρυσοψαρα. Να μην ξανααναφερω τα guppy.

@POURITANOS
Δυστυχως ετσι οπως πανε τα πραγματα οχι μονο δεν θα βρισκουμε ψαρια στην φυσικη τους μορφη, αλλα πολλα αυτα δεν θα υπαρχουν πλεον ουτε στο φυσικο τους περιβαλλον. Αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

Προσωπικα εκεινο που με απασχολει δεν ειναι να εχουν το ιδιο χρωμα ή μεγεθος με τα αγρια ψαρακια, αλλα να μην βασανιζονται στο κολυμπι, στην αναζητηση τροφης λογω σωματικων δυσπλασιων κλπ. Αλλωστε ελαχιστα απο τα κατοικιδια ζωα που εχουμε στα σπιτια μας μοιαζουν με τους αγριους προγονους τους...
Σε ευχριστο.
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Red crystal : 06-07-09 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01723 seconds with 10 queries