Θόρυβος από skimmer
Καλησπέρα σε όλους! Θα μπω κατευθείαν στο ψητό! :smt110
Έχω το skimmer Deltec 600! Απ' ότι κατάλαβα τον τελευταίο καιρό ακούγεται αρκετά το μοτέρ του! Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή; Το συγκεκριμένο είναι περίπου 6 ετών! |
τι αντλια φωραει ? τη μαυρη ?
|
Το έχεις καθαρίσει ποτέ; Αν έχει πιάσει μούργκα μέσα στις σωλήνες μπορεί να τραβάει το νερο με δυσκολία και να σου ζορίζεται.
|
Απ' ότι θυμάμαι, ναι, τη μαύρη, τη 'μανίσια'! :smt045 Δεν την έχω καθαρίσει την αντλία, τους σωλήνες ναι, αλλά το είχα και εκτός λειτουργίας για κανένα εξάμηνο!!
|
Kαι το εβαλες τώρα μπρος; Ή το είχες καιρό;
|
Το είχα καιρό, απλά ξέστησα το ενυδρείο μου και το ξαναέστησα μετά από μεγάλο διάστημα! Λειτουργεί λιγότερο από ένα χρόνο!
|
η καθαρισμα θελει η φτερωτη γιατι κι εμενα μου εκανε το ιδιο και στο τελος κόπηκε η φτερωτη στη μεση
|
Παράθεση:
|
Aν δεν είναι η φτερωτή, έλεγξε μήπως ακουμπάει η αντλία στα πλαινά του σκίμμερ. Αν ακουμπάει τότε είναι λογικός ο θόρυβος λόγω κραδασμών και μάλιστα ακούγεται σανα να έχει πρόβλημα το μοτέρ.
Η αντλία έχει αντικραδασμικό λαστιχάκι απο κάτω εκεί που πατάει; |
Δεν ακουμπάει, το έλεγξα! Πρέπει να έχει αντικραδασμικό λαστιχάκι από κάτω!
|
Τότε μάλλον είναι η φτερωτή.
Στο έκανε όλο τον καιρό μετά την επαναλειτουργία ή τώρα τελευταία; |
Αν όχι όλο τον καιρό, σίγουρα μετά από μερικές μέρες! Πως την καθαρίζω; Πως μπορώ να την καθαρίσω;
|
Παράθεση:
|
Εννοείς να λειτουργεί βάζοντας πχ νερό με ξύδι μέχρι τη μέση;
|
Παράθεση:
|
OK! Σ΄ευχαριστώ για την βοήθεια, θα το γεμίσω σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί θα βάλω και τον κουβά, μέχρι το μεσημέρι!
|
Παράθεση:
|
Ευτυχώς που μου το είπες!! ;-) Άντε να δούμε! Μακάρι να είναι αυτό!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board