Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Λοιπών Νομών Απρίλιος
Επειτα απο καινούργια απαίτηση αρκετών μελών-χομπιστών καθορίζουμε άλλη μια συνάντηση όπως κάνουμε συνήθως.
Ημέρα συνάντησης Σάββατο 9 Απριλίου στις 7 η ώρα το απόγευμα. Στην καφετερια Tiera στο πατάρι, παραλία αρετσούς δίπλα απο το goody's. Δηλώστε συμμετοχή μέσα στην εβδομάδα. Μαζέψτε κλαδέματα και ότι διαθέσιμο υπάρχει για ανταλλαγή Οποιος θέλει μπορεί να πάει και πιό νωρίς και μπορεί να συνεννοηθεί με όποια μέλη βολεύονται πιο νωρίς. Η μέρα της συνάντησης ειναι απλά μια πρόταση όπως γίνεται συνήθως και μπορεί να επανακαθοριστεί με την σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων. ΥΓ. Η Ημέρα σου σαββάτου απο την εμπειρία μας ειναι η ποιο ιδανική μέρα για συναντήσεις. |
6 ωρα το πρωι ρε Lasal δημοσιευεις θα μας τρελανεις...... Πρωτα απο ολα να ερθεις να παρεις το ενυδρειο σου γιατι σταζει απο παντου και εχουν στρεσσαριστει τα ψαρια μου :twisted: :twisted: :twisted: Εγω ειμαι μεσα για το Σαββατο.
|
Την προηγούμενη συνάντηση την έχασα. Σε αυτή θα είμαι εκεί. Ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Θωμάς |
Θα είμαι εκεί εκτός απροόπτου.
|
Kι εγω μεσα οπως παντα.
|
θα ερθω και εγω να σας γνωρισω και απο κοντα!!!
:lol: +-8 :lol: +-8 :lol: +-8 |
I'll be there...
|
δυστυχος το σαββατο εχω τα γεννεθλια μου και θα εχω κοσμο σπιτι,οποτε αλλη μια συναντηση κι εγω απ'εξω :smt022 καλα να περασετε!
|
Ελπιζω οτι θα ερθω κι εγω.
|
και εγώ κατα πάσα πιθανότητα ναι.
|
Και μετα ολοι μαζι στον Φωτη για τουρτα!
|
Παράθεση:
Εσύ δεν θα πάς ρε Γιώργο ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :P :P |
Αληθεια νικο?
Μακαρι να μπορεσεις. |
ερχομαι κι εγώ!ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά :wink:
|
Κι εμείς, κι εμείς θα έρθουμε :smt041
|
Και εγώ 99,9% θα έρθω!
|
και εγω 99,99%...........................δε θαρθω. Ειμαι απογευματινος,εκτος αν συνεχισετε μετα τις 24:00 Αχρηστοι.
:smt030 :smt030 |
αντε και μετα την συναντηση ολοι περαια στο σπιτι μου για τουρτα! :D
|
ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
|
Θα ερθω και γω.
|
Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ στη συνάντηση...
|
Παράθεση:
|
Θα είμαι εκεί εκτός απροόπτου.
|
Παράθεση:
:) :lol: :) |
Καλή φάση η συναντηση 8)
|
Δηλώνω παρών....................
|
Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω να έρθω λόγω .... τι άλλο από την εργασία μου .
Σήμερα θα είμαι μέχρι το βράδυ στο ετήσιο συνέδριο της εταιρείας και αύριο στην εταιρεία μου λόγω αλλαγής μηχανογραφικού συστήματος. Λυπάμε, αλλά ελπίζω να σας δώ από κοντά σύντομα. :cry: :cry: |
Νικόλα πήρες μετάθεση στην Θεσσαλονίκη; :P .
|
Μεγαλη επιτυχια η χθεσινη συναντηση, 20 ηταν ο αριθμος των συμμετεχοντων! Και ολοι ειχαν χαμογελο ευχαριστησης στα χειλια που μιλησαν απο κοντα με συναδελφους κολλημενους!μοιρασαμε και παρα πολλα κλαδεματα, και σκουλικια και δαφνιες!
Περιμενουμε το Λασαλ να μας ανεβασει τις φωτο!!!!!!!! |
για να δουμε ποτε θα τα καταφερω..... :oops:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:22. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board