νεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
καλο?
|
Οι κουκλιτσες ειναι οι επισημες παρουσιαστριες των ενυδρειων σου? :D :D
Κουκλια (και τα 4!) και σ'ανωτερα αδερφε! |
Ωραιο,πες μας διαστασεις και αλλες λεπτομερειες και δειξε μας φωτο και απο τα ενδοτερα. των ντουλαπιων.
|
Ασχετη ερωτηση :?: Τα δισκακια σε ποσα λιτρα τα εχεις??????????????
|
οι δισκοι σε 140
και τα mbouna σε 160 |
γενικο πλανο
|
πριν
|
μετα
|
εξοδααααααα
Κόστος χωρίς ψάρια θεωρητικό Ντεξιον 95 ευρω Τζάμια 170 Ξύλα για ράφια 15 Εξωτερικά ξύλα 22 Φίλτρα 78 + 93 Θερμοστάτες 34+25 Αεραντλία 22 Σωλήνες 28 Ντεκορ σύνολο 22 Βίδες κλπ 22 Ηλεκτρικά είδη 28 Υλικά για νερό 45 Υλικά για φίλτρα 48 Σιλικόνες 9 Σύνολο 756 Ψάρια περίπου 450 Γενικό σύνολο 1206 Πραγματικό κόστος τι είχα τι πήρα τι μου έδωσαν 220 ευρω περίπου |
Το φιλτρο για το πανω ενυδρειο πρεπει να ζοριζετε πολυ.
|
γιατι το ενυδρειο με τους δισκους ειναι χωρις υποστρωμα ,φυτα,κλπ?
τι ψαρια εχεις στο κατω? και τι παραμετρους νερου? |
Το χαβα μου εγω αλλα διαφωνω στο να εχεις 4 δισκους μεσαιου εως μεγαλου μεγεθους(αν βεβαια βλεπω καλα!) σε 140 λιτρα :? :? :?
|
Παράθεση:
|
Κατανοω την "αναγκη" για τρια ενυδρεια στο σαλονι, αλλα εμενα παλι μου θυμιζει βιτρινα για petshop..
|
Πολύ σωστές όλες οι παρατηρήσεις σας.Στο κάτω ενυδρείο έχω 2
CYRTOCARA MOORII, 3 LABIDOCHROMIS CAERULEUS και 2 νεογενητα, 2 Pseudotropheus acei 1 pleco και 2 ακόμα υβρίδια CYNOTILAPIA MBAMBA Έχω στους δίσκους και ένα ακόμα εσωτερικό αλλά το έχω δώσει σε ένα φίλο για το στρώσιμο ενός νέου ενυδρείου μαζί με 50 λίτρα νερό Ναι το ενυδρείο των δίσκων μοιάζει με αυτά των Pet shop αλλά έτσι παραμένει καθαρό και έχω όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες και δυσκολίες Τα λίτρα για του δίσκους είναι λίγα αλλά δεν παρατηρώ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ Θα ήταν ευχής έργω να είχαμε όλοι από 1000 λίτρα αλλά δεν είναι εύκολο για όλους |
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΛΛΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ :!: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board