αποξηραμενο σκουληκι
για σας.πηρα κατι αποξηραμενα σκουληκια και ταισα τα ψαρια μου. καναδυο την φαγανε αλλα τα υπολοιπα την αγνοησανε. αναγκαστηκα να τα βγαλω με την αποχη. εσας τα τρωνε?? η τροφη ειναι αυτη....
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2040 |
τα δικα μου θα φανε κι εμενα καμμια ωρα, τα σκουληκια θα αφησουν?!!!:D
χαμος γινεται, δεν αφηνουν τιποτα! |
λες να επιμεινω?? θα το συνηθησουν??
|
Τι ψαρια ταιζεις?
|
Παράθεση:
Καλησπέρα, δεν ξέρω τι ψάρια ταΐζεις, όπως ρωτά και ο Delta, αλλά τα δικά μου αγγελόψαρα σε κάθε προσπάθεια να τα ταΐσω αποξηραμένη τροφή, την αγνόησαν επιδεικτικά ( δάφνια βασικά ), πλην αρτέμιας ( σαν συμπιεσμένη σκόνη ), την οποία τη φάγανε. Αντίθετα, τρελαίνονται για κατεψυγμένες τροφές |
δεν ειναι θεμα επιμονης!αν δεν την τρωνε, δεν την τρωνε!ειναι αναλογως τι ψαρια προσπαθεις να ταισεις οπως ειπε και ο delta!
αν τα ψαρια σου τρωνε φυτικη τροφη τοτε λογικα δεν θα προτιμησουν το σκουληκι! |
σκαλαρια, ροδοστομα και καρδιναλιους
|
Λογικα τοτε ειναι καλομαθημενα τα ψαρακια σου ή δεν την γνωριζουν ακομα την τροφη (πχ επιπλεει και εχουν μαθει να τρωνε τροφη που βουλιαζει αν και τα σκαλαρια τρωνε απο την επιφαενια) ή τροφη "ξεθυμασμενη" που δεν τους τραβαει να πανε να δοκιμασουν στη επιφανεια (γιατι αν ηταν κατι καλο ή πειναγαν, θα πηδαγαν και εκτος ενυδρειου οχι απλα να πανε στην επιφανεια).
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board