450lt by giorgos
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:140x50x70
ΛΙΤΡΑ:450 ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ:2 εξωτερικά φίλτρα: eheim2217,sansan 1400/1h ΥΛΙΚΑ ΦΙΛΤΡΩΝ:10 λίτρα siporax ΦΩΤΙΣΜΟΣ:1 T5 - 28W ΩΡΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ:8 ΘΕΡΜΑΝΣΗEHEIM JAGER 250 400-600L ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:αεραντλία, ηλεκτρονικό pH-meter ΨΑΡΙΑ: 1 diamond blue περίπου 14cm 1 pearl pigeon περίπου 12cm 2 red turquoise, ο ένας περίπου 14cm κι ο άλλος περίπου 10cm. 1 pearl pigeon 7 cm 1 pigeon red 6cm 5 coryboras ΒΥΘΟΣ:Λευκή χαλαζιακη άμμος 0-1 cm ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ:Ρίζες, anubias, echinodorus, vallisneria giganteus ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ: pH: 6,5 kΗ: 3 NH4: 0 NO2: 0 NO3: 10 Θερμοκρασία 28,5 ΤΡΟΦΕΣ:ξηρές τροφές : sera discus granula tetra diskus tetra pro colour tropikal d-allio plus tropikal d-50 plus tropical spirulina super forte osi spirulina pellets osi bloodworms κατεψυγμένες : καρδια μοσχαριού VAN GERVEN artemia OCEAN NUTRITION Diacus foud OCEAN NUTRITION bloodworms ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Αλλαγή νερού 150 LT μία φορά την εβδομάδα 3/4 AO 1/4 περασμένο μονο από τα προφιλτρα video:http://www.youtube.com/watch?v=6MvpqyqXAxo |
πολυ ωραιο το ενυδρειο και οι ψαρουκλες σου φιλαρακο μπραβο
|
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! Καλό θα ήταν να αυξανες την ομάδα των κορυντόρας σε 10+ αφου χωράνε ανετα στο ενυδρείο. Επίσης αμα χαμήλωνες την ενταση του φωτισμού θα εδειχνε καλύτερα!
|
Mπράβο πολύ όμορφο!!!
|
:smt038:smt038:smt038
Πολύ καλό :) |
Φοβερη δουλεια και απολαυση το θεαμα!
|
Μπράβο Γιώργο! Είμαι σίγουρος οτι βρίσκονται σε καλά χέρια!
Ελπίζω με το ph να προσαρμόζονται.. ο βαρύς τύπος (blue diamond) στο βάθος τι λέει? Γενικά παρά το μέγεθός του ήταν πάντα αρκετά φιλήσυχος χαρακτήρας. Γενικότερα απο τσακωμούς πως πάς? Να τους χαίρεσαι |
2 Συνημμένο(α)
καλησπέρα και χρονια πολλά
παρουσιάζω την εξέλιξη του ενυδρείου μου !! |
καλησπερα χρονια πολλα την γνωμη μου την ξερεις:D:D
|
χρόνια πολλά φίλε Γιώργο και τι δικιά μου γνώμη τη ξέρεις τότε αν το πάμε έτσι :smt114:smt114:smt114:smt114:smt114
Άντε και με το νέο έτος πολλές πολλές ουρίτσες :D:D:D:D:D:D:D |
Ωραιο σκηνικο, μπραβο φιλε :smt023
|
γιωργο ωραιο το ενυδρειο σου. θα σου προτεινα να βαλεις και αλλον εναν θερμοστατη για να μην βαραει ο ενας υπερωριες στους 28,5 βαθμους.
|
Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου φιλε..Μπραβο..;)
|
Παράθεση:
παράλειψα να παρουσιάσω και τις αλλαγές που έκανα αυτό το διάστημα ΘΕΡΜΑΝΣΗ EHEIM JAGER 250 Tetra 300wat ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:αεραντλία, ηλεκτρονικό pH-meter ΨΑΡΙΑ: 9 ΔΙΣΚΟΥΣ 1 diamond blue περίπου 14cm 1 pearl pigeon περίπου 12cm 2 red turquoise, ο ένας περίπου 14cm κι ο άλλος περίπου 10cm. 1 pearl pigeon 7 cm 1 pigeon red 6cm 2 Scribelt 7 cm 1 Dragon-Pigeon Blood. 7cm 5 coryboras bronze και καμια 20aria τα παιδιά τους ακόμα καμια 30 aria aplesneil σαλιγκάρια γέννημα θρέμμα ενυδρείου μου (μωρά ακόμα σαν mikr στραγάλια ) 4 redchery γαριδούλες δώρο του φίλου μου του MAXMIKE (που μου γεννήσανε και αυτές και βλέπω που και που κανένα μικρό γαριδάκι να πηδάει πάνω στη moss) ΒΥΘΟΣ:Λευκή χαλαζιακη άμμος 0-1 cm ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ:Ρίζες,, echinodorus, vallisneria giganteus , pistia stratiotus ,nesaia lotus red ,java moss ,christmas moss ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ: pH: 6 kΗ: 3 NH4: 0 NO2: 0 NO3: 15 Θερμοκρασία 28,5 Παράθεση:
|
φτιάξε το ενυδρείο κάτω !!!!!!!
το έχουμε ξαναπεί:grin::grin::grin::grin::grin: |
Παράθεση:
φαντά σου να είχα και καμια 50aria δισκομορα ακόμα :D:D:D έξω από την πλακα για να βάλω γενιστρα πρέπει να έχω περισσότερο χρόνο και αυτή τη στιγμή δεν τον έχω |
Παράθεση:
Αν δεν έχεις εσύ έχω εγώ με το μαικ :D:D:D:D:D |
ουουουυουυουου απο χρονο αυτην την εποχη αλλο τπτ λεφτα δεν εχουμε
|
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου
|
Ωραίο ενυδρείο, να το χαίρεσαι!!!
|
ωραια εξελιξη!! ;)
|
Πολύ ωραίο μπράβο! Ειδικά η κατάταξη που έχεις στα ξύλα και φυτά είναι πάρα πολύ καλή! Συνέχισε έτσι!
|
2 Συνημμένο(α)
2 φοτο καλλιτεχνικες !! :p
|
να μας ζησουν και λεω μας μιας και ξερεις ποσο μοιραζωμαι την χαρα σου.
|
ευχαριστώ μιχάλη !!!
να μας ζήσουνε και να τα μεγαλώσουμε !! βεβαια είναι λίγο δύσκολο χωρίς γεννήτρα.... αλλα όλα θα γίνουν σιγά σιγά |
υπομονη ολα θα γινουν
|
Παράθεση:
|
σωστος ο αποπανω
|
όλα θα γίνουν απλά δεν αισθάνομαι έτοιμος !!!:):)
|
ναι όπως και να το κάνεις είναι πιο μεγάλη ευθύνη να μεγαλώνεις δίσκους από το να μεγαλώνεις ένα παιδί :smt108:smt108:smt108
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board