μηπως καποιος "αδειαζει" τα apple snail?
οταν γυρισα απο τις διακοπες ειδα οτι το ενα apple snail ηταν αδειο
δεν εδωσα σημασια τοτε μιας και ειπα οτι δεν ειναι και κατι το τρομερο απο χθες ομως μεχρι σημερα το πρωι αδειασαν αλλα 2 και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει πτωμα δεν ειδα πουθενα ενω και λιγο πριν ολα ηταν μια χαρα στο ενυδρειο απο ζωντανα υπαρχουν εντλερ, κορυντορας και μια ρεντ τσερι εχετε καποια εξηγηση?? |
εγώ και τα guppies μου και τον plecostomo έχω δει να τρώνε ένα νεκρό apple snail στο ενυδρείο μου.:smt031
|
το θεμα ειναι οτι δεν ηταν νεκρα...
|
Mήπως έχεις πλανάρια; (σκουλήκια)
|
οχι δεν υπαρχουν ουτε σκουλικακια
|
γεραματα μιπος και οι γαριδες απλα αναλαμβανουν το καθαρησμα ?
αλλαγη νερου ποτε εκανες ? μιπος εχεις ανεβασει αμμωνια και πεθενουν τα σαλιγκαρια ειναι πολυ ευαισθητα και σου δυχνουν πρωτα απ ολα οτι κατι συμβενει στο ενυδρειο |
Παράθεση:
|
Εχεις anentone helena;
|
Παράθεση:
|
Η μονη εξηγηση ειναι η ασητεια , τρωγανε τπτ ? το εχω παθει παλαιοτερα.
|
Παράθεση:
|
Ναι, θα τους πεσουνε λιγο βαρια:smt082
|
Παράθεση:
|
Εμενα ποτε.
Μονο ελαχιστα νεογεννητα (7-8 στα 200) και ενα μεγαλο ηλικιωμενο που μας αφησε χρονους και μετα του την πεσανε. |
200; :confused: Τι τα έκανες αυτά;
|
Τα χαρισα.
Εκανα μεν 6 μηνες μεχρι να φυγουν και αναγκαστηκα να διπλασιασω τις αλλαγες νερου στο 400αρι που γεννηθηκαν. Γιαυτο λεω μην αφηνετε να γεννανε αν δεν εχετε τι να τα κανετε και χωρο να ζησουν μεχρι να τα δωσετε. |
Καλησπέρα, τα κουφάρια τα βρήκες κοντά στο φίλτρο? Εγώ είχα ένα τέτοιο κολημμένο στη είσοδο του εξωτερικού φίλτρου και μετά πό μία μέρα ήταν πεσμένο ακριβώς από κάτω, με τη ΄σαρκα του σαλιγγαριού σφινομένη στο πρόφιλτρο!:(
|
Παράθεση:
στο κεντρο του ενυδρειου τα βρηκα εγω |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:30. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board