τι ειναι αυτο???????
1 Συνημμένο(α)
το ειδα το πρωι ειναι σαν αυγα!!!!επανω στις ριζες της ανουμπιας ειναι...τι μπορει να ειναι?????
|
Γράψε μας λίγα πράγματα για το ενυδρείο σου.Τι ψάρια έχεις;
Εάν μπορώ να διακρίνω καλά,νομίζω πως είναι αυγά από σαλιγκάρια... |
δημητρη εδω ειναι το ενυδρειο μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46737
|
Ζουγκλίτσα δηλαδή.Όπως σου προανέφερα,πρέπει να έιναι αυγά από σαλιγκάρια.Κάποια στιγμή και εγώ είχα τέτοια στις ρίζες της ανούμπιας.
Έχουν ένα περιέργο σχήμα και εμφάνιση; περίβλημα διαφανές και εσωτερικά μοιάζει το σχήμα του με ρόμβο; Παρακολούθα τα να δεις την εξέλιξή τους έτσι από περιέργεια. Πάντως από τα ψάρια που έχεις δεν είναι τα αυγά. Εάν μπορείς ανέβασε καμία καλύτερη φωτογραφία! |
ναι ειναι ασπρα μεσα και ρομβος...μηπως εναι πολλα και πρεπει να τα εξοντωσω??:D:D:D:D
|
Παράθεση:
παντως αν τα αφησεις να πολλαπλασιαστουν θα γινουν χιλιαδες και βαλε...!!!! |
Παράθεση:
Μπορείς να βάλεις και σαλιγκάρια-δολοφόνους ή αλλιώς Anentome Helena! Κάνουν δουλειά γκαραντί!!! |
αυτα γεννησαν γιατι τα εβλεπα κανα 2 μερες κολλημενα σε κεινο το σημειο
|
Παράθεση:
|
αυτα τα σαλιγκαρια δολοφονοι γεννησαν....να τα βγαλω φοτο να τις δεις αν ειναι σιγουρα αυτα?
|
Βάλε μια φωτό να δούμε!
|
Nαι, ειναι αυγα απο τα A.helena. Μην ανησυχεις ομως για τον αριθμο τους, αφου πολυ λιγα εκκολαπτονται και τελικα μονο μερικα μικρα επιβιωνουν. Μολις βγουν απο τα αυγα, χανονται στην αμμο ή το χαλικι και ξαναεμφανιζονται ως μικρα σαλιγκαρακια μετα απο μερικους μηνες.
|
πολυ σωστα,ειναι απο A.helena κ καπως ετσι ειχε γινει κ το ενυδρειο που τα εχω ... ακομα ομως δεν ειδα μικρα κ περασε πολυς καιρος!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board