Τεστ σε ενυδρεια
Γεια σας!!Ποια τεστ πρεπει να κανω οπωσδηποτε σε ενα ενυδρειο χελωνας?:confused:
|
ποσες χελωνες εχεις,ποσο μεγεθος εχουν,που τις εχεις.
|
Παράθεση:
|
σου απαντησα στο αλλο θεμα που εχεις ανοιξει περι στρωσιματος
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
NH3 NO2 NO3 PH KH GH ειδικα τα πρωτα 3 είναι τα πιο σημαντικα αφου βρίσκεσαι και σε φαση στρωσιματος |
Ευχαριστω!:smt041:smt041:grin::grin::grin:
|
επαναλαμβανω δεν χρειαζεσαι τεστ σε ενυδρειο με νερο καθως ο κοσμος να χαλασει η αμμωνια απο την 1η μερα θα περναει την ανωτερη σταθμη που εχει το τεστ της api για παραδειγμα,δεν χρειαζεσαι βακτηρια,παρα μονο αντιχλωριο και βιταμινες στο νερο της χελωνας
|
Παράθεση:
|
εγω ειπα την αποψη μου γυρω απο τις γνωσεις μου στο θεμα χελωνας,θα πω και κατι ακομα 1 χελωνα = 10 ψαρια στην βρωμια.............
θες ενα καλο φιλτρο αλλα δεν αρκει να συζηταμε ολα αυτα για 15 λιτρα!!!!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
δεν εχω σκοπο να το κρατησω για πανω απο 1 χρονο ξεχνατο!!!!!!! αυριο κιολας πρεπει να πας σε αλλαγη ενυδρειου,βασανιζεις το ζωντανο πιστεψε με. *εγω σε ενυδρειο με 2 φιλτρα και 20 ποντους νερο με 5 χελωνακια επρεπε να κανω μερικη αλλαγη νερου καθε 2 μερες................. ενυδρειο 80χ35χ50 υψος,δηλαδη 140 λιτρα,το νερο με υψος 20 ποντους παει 56 λιτρα................ |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
σε 2 μηνες αν τα καταφερεις ελα πες μου ποσο θαναι.... μην υπολογιζεις καθολου τις συνθικες που την ειδες στο petshop |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board