Kribensis + Gοuramis ?
Παιδιά καλησπέρα. Επιτέλους η αμμωνία μηδενίστηκε και είπα να ξεκινήσω να βάζω ψαράκια! Είναι 112 λίτρα με ανούμπιες, βαλινσέρια, εχινόδορο και egeria densa. Επίσης έχω βάλει 5 neon tetra και 2 golden apple snails. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορώ να βάλω από ένα ζευγάρι dwarf gourami και kribensis? Ταιριάζουν με τις συνθήκες νερού μαζί?
|
1 Συνημμένο(α)
Ναι, ταιριάζουν, εγώ τα είχα μαζί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς προβλήματα.
Βέβαια αν γεννήσουν, αλλάζει το πράγμα, θα πέσει ξύλο. Δες για τα γκουράμις εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35124 στο ποστ 8, την 8η φωτό και για τα κριμπς την φωτό από κάτω: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ποσα κομματια θελεις???? 10??? 20??? 30??? :p:p:p Στα πακεταρω και στα στελνω.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!! |
νομίζω 5 αρκετά είναι για το ενυδρείο μου μέχρι να βρω ζευγάρι! πώς θα τα παραλάβω? από την αφετηρία των κτελ? Ρωτώ επειδή δεν έχω ξανακάνει τέτοια διαδικασία!
|
Παράθεση:
μετά στα 112 λίτρα ... και γκουράμι και κριμπ .. δεν θα έβαζα ... είναι και τα 2 πολύ επιθετικά ψάρια και πολύ κυριαρχικά ... |
παιδες τα κριμπενσις ταιριαζουν με τα λιφαλιλι??αν ναι θα θελα και γς μερικα.(4)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board