το 54αρι μου.........
6 Συνημμένο(α)
|
αντωνη η ψαροσυνθεση σου θελει αλλαγη...
για τα κλοουν λες οτι ειναι προσωρινα εκει...κανε αυτο το προσωρινα..το συντομοτερο. για σκαλαρι ουτε λογος στα λιτρα αυτα... εχεις εναν Borneo sucκer που θα εκτιμουσε εντονη ροη και λιγο πιο δροσερο νερο... και ο ανκιστρους δε θα νιωθει και τοσο ευρυχωρα... θα ελεγα να μεινουν μονο οι αρλεκινοι (αν και ειναι καλοι κολυμβητες και δε θα εβαζα ουτε αυτο το ειδος σε αυτα τα λιτρα).. σε τετοιο ενυδρειο νομιζω θα ταιριαζαν ψαρια με πιο νωχελικη κινηση..οπως π.χ. γκαπυ. με μετρησεις πως πας?? εχεις μαλακο νερο η οχι? αυτο με το φιλτρο δε το καταλαβα..και το που εχεις φυτα και που οχι λογω φιλτρου... ελπιζω να θελησεις να αλλαξεις τη συνθεση των ψαριων σου...καλη συνεχεια. |
για λίγα γκαπι η ένα μονομάχο κανένα σαλιγκάρι είναι μια χαρά
τα ψαρια που έχεις μέσα χρειάζονται πολλά λίτρα. φαντάσου έχω 2 κλόουν σε 200 και πρέπει να τους δώσω . και αν δε κάνω λάθος θέλουν και άλλες απαιτήσεις νερού που είναι το ποιο σημαντικό οσο για το tetra plant "optimat" αμα τελειωσει η μπουκαλα βαλε ενα μπουκαλι απο κοκακολλα μαγια ζαχαρι ετοιμο το co2 |
οι κλουν ειναι 5 μερες στο ενυδρειο και παρασκευη πανε προς 400αρι μερια
|
Παράθεση:
|
έχεις δλδ φίλτρο βυθού?οχι απο τα καλύτερα θα έλεγα,καλυτερα να το αλλάξεις...
επίσης σαν να μου φάνηκε πως ο θερμοστάτης σου είναι βυθισμένος στο χαλίκι σου...κακώς, ανέβασέ τον έτσι ώστε να μιην ακουμπάει στο υπόστρωμα... φιλικα... |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- για να μπορεσω να τα φυτεψω πηρα ενα κοματι σητα ανοιξα τριπες και τα εβαλα και την βαλισνερια και την Hemianthusmicranthemoides μεσα σε αυτες εκανα καλα? ή λαθος? |
Παράθεση:
|
ενας θειος μανια με ενυδρεια θα μου δωσει 100-150 λιτρα ενυδρειο και μαζευω λεφτα να ξερω να παω στο πετ και να παρω φιλτρα θερμοστατες και συναφει...και εβγαλα την σητα και τα φυτεψα...
|
Παράθεση:
ολοι καναμε λαθοι μαθε απο τα λαθοι μας και διαβασε πολυ |
1 εφυγαν τα κλουν 2 το κινεζικο φιλτρο βυφου που εχω θα βγει και θα μπει εξωτερικο και στο 54αρι και στο μεγαλο αρλεκινοι μενουν αγγελοψαρο περνει το μπουλο και παει προς 200αρι.ξερει κανεις αν στην 74 ΔΕΘ εχει ενυδρεια ή διαφορα για ζωα?
|
πηγα στην ΔΕΘ και ειχε ενυδρειακα.αυτο το καινουριο το Hemianthusmicranthemoides φυτο που πηρα καθε 3 μερες κουρευω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΣΩ αλλα ειναι ομορφο τι να κανω για να μην το βγαλω ? μου αρεσει πολυ ΑΛΛΑ ΔΝ ΑΝΤΕΧΩ
|
Παράθεση:
|
πολλα ψαρια δεν εχεις για 45 λιτρα???
|
Παράθεση:
|
αυτο το εγραψα πριν καταλαβω οτι το ψαρι κυνδυνευει!!!!!
|
Παράθεση:
οντος εχει πολλα αλλα τα εβγαλε λεει ποιο πανω |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board