Αυτη η αλγη......
6 Συνημμένο(α)
καλησπερα παιδια το ενυδρειο τρεχει περιπου 2 μηνες , εχω ξεκινισει φωτα 8 ωρες λαμπες τ5 54 watt μια marineλευκη και μια ακτινικη μπλε ,απο μετρησεις ολα μηδενικα no3 no2 amonia . ph 8.2 salinity 1024 φοσφωρικα να σας πω και την αληθεια δεν εχω τεσταρει πρεπει να αγορασω τεστ.Το προβλημα μου ειναι αυτη η αλγη εχει εμφανιστει απο οταν αρχισα να αναβω φωτα το βραδυ σχεδον εξαφανιζετ με το αναμα του φωτισμου ξεκιναει και φουντωνει τι μπορω να κανω?? ειναι κατι περαστικο λετε:) Η:( να αρχισω να τα παραταω? εχω διαβασει πολλα για αλγες εδω μεσα και εχω λιγακι μπερδευτει τι λετε?? δειτε τις φωτο και πειτε μου α και κατι ακομα στο εξωτερικο φιλτρο εχω ανθρακα και αντιφοσφορο περιμενω με αγωνια τους ειδικους:)
|
Τσεκαρε την κυκλοφορια σου σε εκεινα τα σημεια και πες μας ξανα
|
2 Συνημμένο(α)
γιατί ανάβεις τα φώτα το βραδυ?? σε κατάλαβα,αφού το βραδυ είμαστε σπίτι!!!!:D
αυτή η άλγη,είναι η πιο εύκολη,αυτή που βλέπω στον αραγονίτη... και εγώ είχα τέτοια καφέ,έφυγε μονίτης,αν και από κυκλοφορία το ενυδρείο μου ήταν είναι πλυντήριο.. αυτή πάλι βγήκε, το κυανό είναι δύσκολο η κόκκινη άλγη. αυτό το ψαράκι κάνει καλή δουλειά!σαν να έχεις τραχτερ στο ενυδρείο.Ward's Sleeper Valenciennea Wardi. και αυτος ο τυπακος. Lawnmower Blenny (Salarias fasciatus). |
Πάνο απο ότι βλέπω είναι διατομική άλγη!Μην αγχώνεσαι , θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει;)
|
Παράθεση:
|
Χρησιμοποιεις RO ? τι ειδους αντιφωσφωρο χρησιμοποιεις ?
Γενικα μην σε αγχωνει παντως το θεμα ...ολοι περασαμε απο κει.;) |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board