labidochromis sp yellow
Πόσο κοστίζουν τα εν λόγω ψαράκια;
Είναι εύκολο να τα βρει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!-+5 |
Εύκολο να τα βρεις και φθηνά (για κιχλίδα Μαλάουι)
|
Παράθεση:
ειχα αλλα τα εδωσα , αν το ελεγες πιο γρηγορα, θα στα χαριζα... ------------------------- δες εδω!!!! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25770 |
...
ευχαριστώ Θανάση, υπολογίζω να βάλω τα ψάρια μέσα γύρω στα Χριστούγεννα. Οπότε έχω χρόνο ακόμα.
|
Σε πόσα λίτρα;
|
..
200 λίτρα , ακόμη δεν έχω βάλει πέτρες,έχω μόνο το ψιλό χαλικάκι κ το στρώνω.έιναι καλύτερη η άμμος γι αυτο το είδος;
|
Παράθεση:
βαλε 7-8 labido και πολλες πετρες για κρυψωνες.... αλλιως οριακα μπορεις να βαλεις 2 ειδη απο 4 το καθε ενα... |
καλυτερα να βαλει μονο λαμπιντο
|
άμμος από παραλία είναι καλή
|
Παράθεση:
ειναι τελεια!!! και δεν κοστιζει τιποτα!!!! απλα θελει καλο πλυσιμο με καυτο νερο να καθαρισει καλα απο τυχον μικροβια!!!! |
την έπλυνα με κρύο νερό
έριξα μέσα και θόλωσε αρκετά το νέρο |
Παράθεση:
το θολωμα μη σε πειραζει.... οσο δουλευει το φιλτρο θα καθαριζει... απλα το καυτο νερο το ειπα για το λογο οτι μπορει να ειχε μικροβια η αμμο... ελπιζω να μην εχει... πες μου κατι... γιατι πρωτα κανεται την κινηση και μετα ρωτατε??:smt102:smt102:smt102 αν η αμμο εχει βακτηριδια και μικροβια???:confused::confused: |
γιατί εάν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις
|
Παράθεση:
γιατι?? γιατι εχεις βρει το φορουμ... μας λες οτι εχεις μεσα χαλικι και σου λεμε να βαλεις αμμο... δεν ρωτας τιποτα και αφου την βαλεις μετα ρωτας... ελπιζω απο εκει που την μαζεψες να μην εχουν κανει καλοκαιρινα παιχνιδακια.... αν και με τη βροχη ολο και κατι θα εχει ξεπλυνει...:D:D καλη συνεχεια!! |
τώρα μπορώ να κάνω κάτι
|
Παράθεση:
αν μπορεις να βρεις σε καποιο πετ σοπ εκει να βαλεις λιγο ανθρακα στο φιλτρο... αστον καμια 10 αρια μερες και μετα βγαλε τον...:D:D |
ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις παρατήρησις
------------------------- όταν λες άνθρακα μιλάς γιατο κάρβουνο |
Παράθεση:
θα το βρεις η σε σφουγγαρι η σε καματακια μεσα σε τουλενια σακουλακια... |
μιπως ειναι ευκολω καμια φωτογραφια
|
|
ευχαριστω παιδια
------------------------- αγορασα ενεργο ανθρακα sera μαζεψα πετρες δοκιμασμενε με υδροχλωρικο οξυ και τις βαζω σε καυτο νερο το νερο που ειχα μεσα το αδειασα θα βαλω τις πετρες και μετα θα το γεμισω με νερο θα το στροσω με αμωνια καθε παρατηρηση δεκτη |
Παράθεση:
μια παρατηρηση... να εχεις υπομονη!!!! |
υπομονη οση θελης
αρκη να κανω κατι σωστο |
Παράθεση:
υπομονη σου λεω γιατι θα χρειαστει να δουλευεις στο ενυδρειο χωρις ψαρια για 1-2 μηνες... αλλα το αποτελεσμα ειναι σιγουρο και το πιο καλο!!!! καλη συνεχεια να εχεις και οτι θελεις να μας ρωτας... |
ποσο ανθρακα να βαλω μεσα στο φυλτρο
|
αν πηρες σε σακουλακι απο τουλι βαλε ενα μεσα στο φιλτρο, αν πηρες σφουγγαρι βαλε παλι ενα στην μια θεση του φιλτρου....
δεν ξερω τι φιλτρο εχεις, ελπιζω να εχει θεσεις... |
εχω εξωτερικο φιλτρο sera 900lt
|
Παράθεση:
|
υγρα τεστ παρε φιλε μου
για αμωνια ,νιτρικα,ph οχι sticks μονο υγρα |
ποσω να βαλω μεσα στο φιλτρο;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board