Βοήθεια!!!!!
Μολις πριν απο λιγο παρατηρησα πανω στο τζαμι απο το ενυδρειο μου κατι παρα πολυ μικρα πραγματακια σαν τριχες.Ειναι η μια τους ακρη κολλημενη στο τζαμι και η αλλη εχει κατι χαν κερατακια.Μολις τα ακουμπισεις με κατι μαζευονται και μικρενουν ακομα πιο πολυ!!!!Το ενυδρειο ειναι 100 λιτρα φυτεμενο και εχει 2 σκαλαρια...Μηπως ξερει κανεις τι ειναι??Πρεπει να ανησυχω???:confused::confused:
|
Παράθεση:
αν βγαλεις καμια φωτο θα ειναι πιο ευκολο να σου πουμε... ειναι σαν τριχες και ασπρα?? |
Ειναι τοσο μικρα που δεν μπορω να τα βγαλω φωτογραφεια....Ναι ειναι μικρα και ασπρα...
|
για δες εδω...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27562 αν ειναι τα ιδια δεν ειναι τιποτα... θα τα φανε τα ψαρια... |
Μολις βρηκα οτι ειναι υδρες.....:(:(:(:(
|
Παράθεση:
|
Μπορει να μου πει καποιος τι μπορω να κανω???Λετε να κολλησαν και τα ψαρια??
|
Παράθεση:
δες εδω... http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F5%E4%F1%E5%F2 |
Τα ψαρια θα τα βγαλω αυριο το πρωι και θα ανεβασω την θερμοκρασια στους 40.Πρεπει να βγαλω και τα φυτα??Για ποσες μερες πρεπει να μειναι το νερο στους 40 βαθμους??
|
Παράθεση:
Οποτε δεν πρεπει να μεινουν. Για τις μερες δεν γνωριζω. |
νομίζω πως δεν είναι και τόσο ανησυχητικό, σχεδόν όλα τα ενυδρεία σε κάποια φάση εμφανίζουν αυτό το παράσιτο. Έχω την εντύπωση πως με συχνές αλλαγές θα φύγουν σύντομα... σε μένα έτσι κι έγινε κανα 2 φορές που είχα σε διαφορετικά ενυδρεία.
|
Παράθεση:
------------------------- Λετε αν βαλω γαριδες οτοκυκλους μεσα να φανε την υδρα??Ας μου απαντησει καποιος γιατι δεν ξερω τι να κανω και φοβαμαι για τα ψαρια... ------------------------- Ας μου απαντησει καποιος!!!!! |
εγώ 2 φορές που παρατήρησα ύδρες σε ενυδρείο δεν είχα περαιτέρω προβλήματα. Απ'ότι θυμάμαι τις καθάριζα και από το τζάμι και έκανα και αλλαγές νερού. Εξαφανίστηκαν μόνες τους μετά από λίγες μέρες και δεν τις ξαναείδα.
|
Πως τις καθαριζες απο το τζαμι??
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα , ειχα και εγω σε ενυδρειο που ειχε πολυ συχνα και γενες , το μονο που τρωγαν ηταν οι αρτεμιες
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board