Καινουργιο deltec MCE 300
Εβαλα σε λειτουργια το καινουργιο skimmer ακριβως οπως ελεγε το manual . Το προβλημα που εχω ειναι οτι ο αφρος δεν φτανει μεχρι το κυπελο αν και μου ειπαν οτι γινετε επειδη ειναι καινουργιο και σε λιγες μερες θα λειτουργει κανονικα.
Εσεις τι λετε? μου προτεινετε να κανω κατι? |
Φυσιολογικο ειναι ...αστο κανα δυο μερες να στρωσει και τα ξαναλεμε ;)
|
Ωραια , Επισης την βαλβιδα που ρυθμίζει τον αερα την εχω ολη ανοιχτη οπως λεει το manual και την ρυθμιζω απο αυριο. Θελω και λιγο βοηθεια εκει. αυτη η βαλβιδα ρυθμιζει την ποσοτητα του αερα που περναει. αυτο το καταλαβαινω. οταν την πειραζω λοιπον τη γινετε? Γιατι μου ειπαν οτι ετσι ρυθμιζεις το ποσο λεπτες ειναι η μπουρμπουληθρες, η ρυθμιζεις το ποσες να εχεις
|
οταν κλεινεις τη βαλβιδα , ''αναγκαζεις'' τον αερα να εισερχεται με μεγαλυτερη ταχυτητα...αυξανεις το vacuum και εχεις ψηλοτερη φυσαλιδα.
|
Παράθεση:
Μετά ξεκινάς και την περιστρέφεις αντίθετα (αριστερά προς τα πάνω) και κανονίζεις τον αφρό του. Σε αυτή την τελική φάση ο κατασκευαστής σου προτείνει μία θέση στο και δέκα, αν φανταστούμε ένα ρολόι. Τώρα εσύ μπορείς να το έχεις και πιο ψηλά: στο και πέντε ή και στο ακριβώς δηλαδή τέρμα πάνω αριστερά. Ένα τέχνασμα για να δεις αν ανεβάζει τον αφρό μέχρι το κυπελάκι είναι να ρίξεις ποσότητα τροφής ή ποσότητα αντιχλώριου. Αν σου ανεβάζει πολύ αφρό και γεμίζει το κύπελλο αμέσως τότε σήκωσε (το κύπελλο) ψιλότερα. Κάθε 2-3 μέρες το κύπελλο να το αδειάζεις και να το καθαρίζεις ελαφρά με ένα σφουγγαράκι (όχι των πιάτων της κουζίνας:smt003). Θα έχεις καλύτερη απόδοση. |
Μια χαρα το Skimmer εχουν περασει 3 μερες τωρα.Αυριο θα καθαρισω το κυπελο.Να το βαλω κατω απο την βρυση και με ενα μαλακο σφουγαρι καθαριζω ή δεν κανει με νερο βρυσης?Να καθαρισω και το καπακι και το πανω μερος ή μονο το κυπελο
|
Κατω απο τη βρυση βαλτο ...κανενα προβλημα.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board