Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Μπουκαλα CO2 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31992)

Γιώργος Κ 15-05-09 21:34

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Krisos (Μήνυμα 355207)
Θελω να το αγορασω ολο το υπολοιπο συστημα κυριως για να δω πως δουλευει αλλα το θεμα ειναι ποιος θα μου τα συνδεσει ...αν και μπηκα σε μια σελιδα που εξηγουσε αναλυτικα δεν θελω να μπλεξω με μια τετοια διαδικασια ...με ενδιαφερει να βρω αξιοπιστα ''εργαλεια'' πχ σε οσο το δυνατον οικονομικοτερη τιμη αν πηγαινα πχ στην Κηφησια στο waterinn λες να εβγαζα ακρη? λογικα θα χρειαστω
1)ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα
2)Ph controller με εξοδο ρευμα για την ηλεκτρομαγνητικη

περιτο να σου πω δεν εχω ιδεα τι ειναι ολα αυτα?? :)

1) Νομιζω σου εχω πει ηδη τι πιστευω!!Προετοιμασου για το στρατο και μετα βλεπουμε!! Μη βιαζεσαι !!
2) Αν δεν πειραματιστεις τιποτα δεν θα γινει!!
3) Αν δεν εχεις ιδεα τι ειναι το καθενα τοτε καλο ειναι να διαβασεις τι ειναι το καθενα!!
4) Καλυτερες τιμες απο οσο βλεπω εγω (ειδικα στον εξοπλισμο) υπαρχουν σε on-line καταστηματα οπως αυτο !
5) Ειναι πολυ ομορφο που η λαχταρα σου να φτιαξεις το φυτεμενο σου δεν φθινει με το καιρο! Να εισαι σιγουρος οτι θα φτιαξεις ενα αριστουργημα και θα τριβουν ολοι τα ματια τους! Απλα πρεπει να εχεις πιο πολυ υπομονη και ολα θα γινουν σωστα τον σωστο χρονο!!!

Krisos 15-05-09 21:36

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από georgarask (Μήνυμα 355211)
1) Νομιζω σου εχω πει ηδη τι πιστευω!!Προετοιμασου για το στρατο και μετα βλεπουμε!! Μη βιαζεσαι !!
2) Αν δεν πειραματιστεις τιποτα δεν θα γινει!!
3) Αν δεν εχεις ιδεα τι ειναι το καθενα τοτε καλο ειναι να διαβασεις τι ειναι το καθενα!!
4) Καλυτερες τιμες απο οσο βλεπω εγω (ειδικα στον εξοπλισμο) υπαρχουν σε on-line καταστηματα οπως αυτο !
5) Ειναι πολυ ομορφο που η λαχταρα σου να φτιαξεις το φυτεμενο σου δεν φθινει με το καιρο! Να εισαι σιγουρος οτι θα φτιαξεις ενα αριστουργημα και θα τριβουν ολοι τα ματια τους! Απλα πρεπει να εχεις πιο πολυ υπομονη και ολα θα γινουν σωστα τον σωστο χρονο!!!

δεν υπαρχει περιπτωση να μην αγορασω :):) χεχεχε ..εχω κολησει ! :):)

Γιώργος Κ 15-05-09 22:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Krisos (Μήνυμα 355212)
δεν υπαρχει περιπτωση να μην αγορασω :):) χεχεχε ..εχω κολησει ! :):)

Αχ Θεε μου!! Δε θα σε πεισω ....
Οκ παρε τον εξοπλισμο αλλα βαλτα σε λειτουργια οταν με το καλο γυρισεις! Κοιτα τιμες εδω και εδω !!!
Δες τιμες .... συγκρινε .... και ψαξτο για καλες τιμες!!!!

Krisos 15-05-09 22:06

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από georgarask (Μήνυμα 355217)
Αχ Θεε μου!! Δε θα σε πεισω ....
Οκ παρε τον εξοπλισμο αλλα βαλατα σε λειτουργια οταν με το καλο γυρισεις! Κοιτα τιμες εδω και εδω !!!
Δες τιμες .... συγκρινε .... και ψαξτο για καλες τιμες!!!!

χαχαχα! :):):) ..να σαι καλα ευχαριστω πολυ! :)

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:24.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01250 seconds with 10 queries