|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
κοπη ποτε?
καλησπερα, ποτε θα γινει η κοπη στην θεσσ/νικη?
Πάνο, θα κοψουμε στο αν. μακ. και Θρακης?
|
||||
|
||||
ορεξη να εχετε και απο βασιλοπιτες αλλο τιποτα....
προτεινετε..που και ποτε θελετε?? καιρο εχουμε να βρεθουμε... μου λειψατε βρε παλιοπαιδα!!!
|
||||
|
||||
Τάσο μην χαίρεσαι, φέτος δεν σου δίνω ενυδρείο!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ φετος τον βλεπω να κερδιζει ψαρια για το περσινο κερδισμενο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
Καλή Χρονιά σε όλους....άντε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά
|
|
||||
|
||||
θα εχεις τον μικρο μαζί???
γιατι οχι??
|
||||
|
||||
Αντε να το κανονισουμε σας πεθυμισα....Τα λεμε και την Κυριακη στην συναντηση.
|
|
||||
|
||||
H κοπη στη Θεσσαλονικη λεμε να γινει μετα την εκθεση, το τελευταιο 10ημερο του Φεβρουαριου, τουλαχιστον κατι τετοιο συζητησαμε στη συναντηση.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοπη τζαμιων | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 58 | 11-02-10 23:46 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |