|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ασβεστολιθικες πετρες!!
αναφερεστε συχνα σε μη ασβεστολιθικες πετρες για τον λογο οτι η ασβεστολιθικες ανεβαζουν το ph.εγω εχω 8 ph αν βαλω ασβεστολιθικες πετρες μεσα ποσο θα ανεβει?
...επειδη το ενυδρειο μου ειναι μικρο(45λ)αν βαλω θα βαλω μια-δυο το πολυ ποσο μπορει να το ανεβαση? χρονια πολλα και χριστος ανεστη |
|
||||
|
||||
ποιος ανεφερε για ph?οταν μιλαμε για ασβεστολιθικες ενοουμε τις πετρες που ανεβαζουν τη σκληροτητα τωρα ποσο θα την ανεβασει δεν ξερεις αλλα αν εχεις σκληρο νερο και βαλεις και ασβεστολιθηκη μονο για malawi πας αλλιως θα χεις προβλημα με τη σκληροτητα
|
||||
|
||||
οι ασβεστολιθικες πετρες θα ανεβασουν σιγουρα τη σκληροτητα.το ποσο εξαρταται απο το ποσο "διαλυονται"στο νερο "ποσο ασβεστολιθικες" ειναι κ.τ.λ.
συμφωνω με τον steady |
|
|||
|
|||
Υπάρχει λόγος που θές να βάλεις ντε και καλά ασβεστολιθικές πέτρες?
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
σωστος εμεσα θα το ανεβασουν αλλα κατα κυριο λογο τις αποφευγουμε γιατι επιδρουν εντονα στη γενικη σκληροτητα :P
|
||||
|
||||
οχι ντε και καλα αλλα εχω δυο που ειναι.sorry για το ph αυτο νομιζα οτι ανεβενει!!!οποτε ακυρο οι πετρες!
ευχαριστω παιδια |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα φίλε τι κάνεις;Αν πας πίσω από τα πανεπιστήμια στο δασάκι που έχει θα βρείς μερικές καλές πέτρες που αν δεν απατόμαι δεν είναι ασβεστολιθικές αλλά καλού - κακού πάρε και το μπουκαλάκι με καζάπ μην κουβαλάς και άδικα.
Φιλικά Ιορδάνης. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|