|
||||
|
||||
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού
Παιδιά στρώνω το ενυδρείο μου έβαλα λίπασμα (για να βάλω ζωντανά φυτά) και χαλίκι. Διακοσμητικά έχω βάλει 2 μεγάλα κοράλλια αφού τα έβρασα, (είχαν μαζευτεί πριν από 10 περίπου χρόνια) αύριο μεθαύριο θα βάλω και κάποια από τα φυτά μου και κατόπιν 3 χρυσόψαρα. Εδώ λοιπόν θέλω να ρωτήσω για κάτι που έχω κάποιες αμφιβολίες και από ότι καταλάβατε αυτά είναι τα κοράλλια. Ακούω λοιπόν εσάς.
|
||||
|
||||
Ωχ
|
|
||||
|
||||
Το ενυδρείο σου θα είναι με χρυσόψαρα ;
Πόσα λίτρα είναι ; |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Στο View Public Profile γραφει 180 λιτρα.
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Κοραλλια και δη νεκρα (οχι πλαστικα), θα σου ανεβασουν πολυ τη σκληροτητα "λιωνοντας" σιγα σιγα στο νερο, πραγμα που δεν θες μιας και θα εχεις φυτα και χρυσοψαρα.
Περα απο το αντιαισθητικο του πραγματος, μιας και κοραλλια (θαλασσα) δεν εχουν δουλια σε γλυκο νερο. Αν μιλαμε για 180 λιτρα, καλο ειναι να βαλεις τα χρυσοψαρα ενα ενα σε διαστημα 3-4 βδομαδων, κανοντας συχνες αλλαγες νερου μεχρι να στρωσει το φιλτρο σου, η αν μπορεις να παρεις "μπολι" απο καποιο στρωμενο ενυδρειο φιλου (μπορεις να απευθυνθεις κι εδω). |
|
||||
|
||||
Στα 180 λίτρα τα 3 χρυσόψαρα είναι μια χαρά. Τα κοράλλια όμως δεν είναι το είδος του διακοσμητικού που ταιριάζει σε περιβάλλον κρύου νερού. Προτιμάμε να μην προσθέτουμε θαλασσινά είδη σε γλυκό νερό και θα πρότεινα να τα αφαιρέσεις και να βάλεις πολύ όμορφα και εντυπωσιακά φυτά, πέτρες μη ασβεστολιθικές ή ακόμα και ξύλα.
|
||||
|
||||
Βρε παιδιά πολλά τα ωχ…. Θα γίνει σφαγή??? Με κάνετε και ανησυχώ please πείτε μου τι να κάνω!!! L
|
|||
|
|||
Μολις σου ειπαμε
|
|
||||
|
||||
ok τα κοράλλια μόλις έφυγαν!!! Σας ευχαριστώ!!!
Μου προτείνετε πέτρες, ξύλα ή ρίζες; ή και συνδυασμό?
|
|||
|
|||
.............
|
|
||||
|
||||
Οτι νομίζεις οτι ειναι ωραίο στα μάτια σου
Τα ωχ ηταν απο αλλο εργο μην δίνεις σημασία
|
||||
|
||||
Τα φυτα που θα βαλεις προσεχε να χουν σκληρο φυλλο γιατι αλλιως θα γινει σαλατα για τα χρυσοψαρα
|
||||
|
||||
Riccia
Riccia!!! σε διάφορα μέρη, πώς το βλέπετε?
|
||||
|
||||
Θα την φάνε πριν προλάβεις να την δεις εμένα το τέρας μέχρι την ανουβια έφαγε κάπου στο κρύο νερο υπάρχει φωτο απο το τέρας
|
||||
|
||||
Ο φίλος μας είναι και ενήλικας... οπότε ελεύθερα.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοράλι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-07 14:22 |
Νεο μέλος, νέο ενυδρείο γλυκού νερού. | andreasp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 15-02-07 10:38 |
Συνδυασμός reef και γλυκού νερού ενυδρείου | leonm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-07-06 16:16 |
Πέτρες Θαλλάσης σε Ενυδρείο γλυκού νερού? | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 13-07-06 14:29 |
Skimmer ??? (Γλυκού νερού) | γαυρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 28-10-04 09:38 |