|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τροφή
Από εκεί που είχα πάρει το ενυδρείο μου είπαν πως η tropical είναι η καλύτερη στις τροφές.Αυτό ισχύει? Εμένα κατά την άποψη μου είναι καλύτερη η tetra τι λετε?
|
|
||||
|
||||
Εγω χρησημοποιω :
Tetra Pro Tetra Min Tetra Tabimin Tetra Baby Sera Sun Sera Vipagran Sera Micropan Η καλυτερη ειναι η Sera Vipagran , οι τροφες της Tetra δυαλυοντει στη νερο με αποτελεσμα να βρομιζει......Νομιζω... |
|
||||
|
||||
Με ποιά κριτήρια λές πως είναι η καλύτερη;;;
|
||||
|
||||
Η καλυτερη τροφη ειναι αυτη που ταιριαζει στις διατροφικες συνηθειες των
ψαριων μας και παραλληλα τους αρεσει.Δοκιμαζουμε τις τροφες των διαφορων εταιρειων και καταληγουμε ποιες πρεπει να αγοραζουμε. |
|
||||
|
||||
Εγω εκτος απο tetra η sera η tropical χρεισημοποιω και τις omega one οι οποιες ειναι παρα πολλυ καλες και τα ψαρακια μου απλα την λατρευουν
|
|
||||
|
||||
Εμένα τους αρέσει πολύ μια της Tropica σε φυλάρακια σκόρδου που αν δεν κάνω λάθος είναι για δίσκους!Τα corydoras και οι αστακοί τρόνε διάφορες βυθιζόμενες της Omega One...
|
|
||||
|
||||
Καλημέρα σας. Δεν ξέρω είμαι νέος στον χώρο και δεν έχω δοκιμάσει πολλές τροφές. Χθές ψάχνωντας βρήκα μια σειρά τροφών της tropical για ζωοτόκα και θα πάω να την πάρω...σε λίγο καιρό θα δείξει αν τους αρέσει ή όχι
|
|
||||
|
||||
απλα απο οσα ψαρια εχουν περαει απο μενα....τις τοφες sera ις δεχοταν καλυτερα απο τις αλλες...εξαλου τξν γνωμη μου είπα!!!!
|
|
|||
|
|||
30 και χρονια χομπιστας, εμαθα επιτελους ποια ειναι η καλυτερη τροφη (και οτι υπαρχει καλυτερη τροφη)....
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
δεν διαφωνω....ειδες ποσες τροφες χρησημοποιω στο 12αρι μου;;;
απο αυτες η καλυτερη ειναι η sera..και επειδη τη δεχοντε τα ψαρια ευχαρηστα.....ζωντανες δεν βρησκω εδω οποτε... |
|
||||
|
||||
Είναι λίγο άσχετο το post με το θέμα αλλά ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ γόννο για να ξεκινήσω καλλιέργεια σκουλικιών;;;;
|
|||
|
|||
Στον ΠΣΦΕ !
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφή-guppy | liana | Ζωοτόκα | 13 | 01-06-07 13:16 |
Bettaκια- τροφή | deMetrIs | Bettas | 1 | 01-01-06 06:11 |
Κατεψυγμένη Τροφή | jpatou | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-01-05 02:38 |
Ζωντανή τροφή | faniskoy | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-12-04 18:28 |
Έντομα στη τροφή | HellRazer | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-07-04 18:29 |