|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ερωτηση για αναβάθμιση του νανο μου
Καλημέρα σε ολη την παλιοπαρεα , ξεκινάω το θέμα αρκετά νωρις ωστε να προετοιμαστώ !!!!!
Λοιπον σκέφτομαι να αναβαθμίσω το νανο μου 84λτ σε μεγαλυτερο . Η βασική μου ερωτηση είναι για το σκίμμερ. Η νέα γυάλα θα είναι 60χ50χ55 υψος με στήλη νερου στα 50εκ. 150 λτ μεικτα και σαμπ 80χ40χ45 υψος περίπου 100λτ καθαρά. Το σκίμερ το υπολογίζω για ενυδρείο 250λτ ή για 150 λτ , αφου αυτα θα στοκάρω???? ευχαριστώ , |
|
||||
|
||||
γεια σου Θανάση....
τα συνολικά λίτρα υπολογίζεις! |
|
||||
|
||||
Ακριβώς. Τι σκιμμερ θέλεις να πάρεις; |
|
|||
|
|||
Η θεωρία για τα διπλα λιτρα δεν ισχυει;;;.για τον λογο οτι οι κατασκευαστες ειναι παντα αισιόδοξοι.
|
|
||||
|
||||
ναι Δημήτρη, καλύτερα μεγαλύτερο από τα λίτρα του κατασκευαστή!
|
|
||||
|
||||
οποτε το Deltec mce 300 του πέφτει μικρό ?
|
|
||||
|
||||
Θεωρώ πως είναι οκ αναλόγως το βιοφορτιο. Εφόσον υπάρχει σαμπ, το tunze 9004 είναι εξίσου καλο και πιο οικονομικό
|
|
|||
|
|||
Εγω για λιγο μεγαλυτερο ψαχνω το 600.
|
|
||||
|
||||
Το 600 ακόμα καλύτερο . Να δεις με την άσπρη αντλία της deltec. Βέβαια θέλει λίγο προσοχή μην στο στεγνώσει.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σκληρά δεν θα μπουν , μόνο lps & softies |
|
||||
|
||||
Το θεωρώ ύπερβολη το 10 για το ενυδρείο σου. Το 9006 είναι εξίσου δυνατό και οικονομικό. Είναι αρκετά κοντά σε απόδοση με το mce600
|
|
||||
|
||||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβάθμιση φωτισμού | tzetzos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 24-01-12 17:35 |
Aναβάθμιση | arhsb | Φωτισμός | 7 | 25-01-09 20:39 |
Αναβάθμιση φωτισμού | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-07 08:51 |
Ώρα για αναβάθμιση... | unreg | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 14-06-05 19:36 |
Αναβάθμιση GAB | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 43 | 24-10-04 00:55 |