|
||||
|
||||
Διαχωρισμος φυλου Πλατυ
Γεια χαρα!Εχω 3 πλατυ και παλευω να καταλαβω αν ειναι αρσενικα η θυληκα.Προσπαθω να εντοπισω αν εχουν γονοποδιο η οχι και δεν τα καταφερνω.Τα 2 ειναι συνεχως μαζι ενω το αλλο κρυβεται και δεν μου φαινεται και πολυ στα καλα του.Σκεφτηκα μπας και ειναι το μονο θυληκο και το εχουν στρεσαρει οι αλλοι 2.Να βαλω για καλο και για κακο 1-2 θυληκα?τι με συμβουλευεται?
|
|
||||
|
||||
εγω δεν ξερω πολλα....αλλα για το θεμα διαχωρισμου δες αυτο:
|
|
||||
|
||||
Στην πραξη δεν ειναι και τοσο ευκολο
εδω ειναι καποιες φωτογραφιες,μπας και μπορεσει καποιος να διακρινει (το καλυτερο που μπορουσα να κανω) ------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/album.php?albumid=361 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOFI : 26-07-10 στις 12:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
φιλικά Φένια |
|
||||
|
||||
Λιγο πιο κοντινες και καθαρες φωτο(προφιλ αν γινεται) θα βοηθουσαν αρκετα.
|
|
||||
|
||||
Δεν με βοηθανε ουτε αυτα ουτε η φωτογραφικη.Εβγαλα μερικες ακομη,αλλα δεν νομιζω οτι βοηθανε.thanks anyway....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τελος παντων αν βγαλεις καλυτερες θα παρακολουθω το θεμα για να δω |
|
||||
|
||||
ευχαριστω!Να σου ζησουν και τα γκαπυ¨)
|
|
||||
|
||||
αα ευχαριστω ακομα γεννιουνται
αν μπορεσεις παντως να βγαλεις καλυτερες φωτο στειλε μου πμ αν δεν τα δω απο εδω... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aγγελοψαρα - σεξουαλικος διαχωρισμος | harris samos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 01-06-10 09:24 |
μετακομιση -ανακαινηση -και αποχωρισμος | harris samos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 15-02-10 13:41 |
Βιαιος αποχωρισμος | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-10-08 10:52 |
διαχωρισμος νεογεννητων σε ενυδρειο με πετρες???? | prodigy | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-09-06 09:50 |
Pterophyllum scalare - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 18-12-02 20:07 |