|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τιμες ξυλων και τζαμιων Leroy Merlin
Καλησπερα παιδια. Περασα απο το Leroy Merlin στην Πειραιως τις προαλλες και κατεγραψα τις τιμες, το ειχα ξανακανει παλιοτερα αλλα δεν εβρισκα το χαρτι. Το εκανα παλι και τις επισυναπτω εδω για οποιον ενδιαφερεται. Ειτε φτιαχνει ενα ενυδρειο ειτε ενα sump ειτε ενα επιπλο ετσι ωστε να υπολογισει καποιος το κοστος ανα τετραγωνικο μετρο. Οι τιμες ειναι για τα ξυλα Νοβοπαν, τα ξυλα OSB, τα ξυλα MDF, τα ξυλα Κοντραπλακε Θαλασσης και τελος για τα διαφανη τζαμια. Υπηρχαν και οι τιμες για τα ακρυλικα, αλλα δεν εκατσα να τα καταγραψω αυτα διοτι ημουν περαστικος και για αυτα που εγραψα εδω μου πηραν αρκετο χρονο.
Νοβοπαν OSB MDF Κοντραπλακε Θαλασσης Τζαμια Και οριστε οι τιμες οπως ηταν εκει στις 26.02.2016 : Βοηθαει πιστευω καποιον που θελει να κανει μια ερευνα αγορας πανω σε αυτα τα κομματια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 11-10-19 στις 21:55 Αιτία: Επαναφορα φωτογραφιων |
|
|||
|
|||
¶ψογος ο φίλος.
|
|
||||
|
||||
Είσαι ένας μικρός θεός!!
Με γλύτωσες απο κόπο που θα τραβιόμουν απλά να δω τιμές!
|
||||
|
||||
ευχαριστουμε!!σιγουρα κατι θα χρειαστουμε απο εκει
|
|
||||
|
||||
ωραίος
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
.
Ωραιος Γιάννη ευχαριστούμε πολυ
Τελικα πιο γερο πιο ειναι νοβοπαν osb ή mdf;
|
||||
|
||||
Το MDF.
|
||||
|
||||
Επειδή δεν έχω πάρει ποτέ από εκεί, οι τιμές ανα τετραγωνικό ισχύουν και αν στα κόψουν; Π.χ. κόβουν 2 τ.μ τζάμι σε κομμάτια που θες και σου λένε " α κάνει 18,50 το τμ άρα χρωστάς 37 ευρώ; Δύσκολο! Αλλιώς πόσο πάει το κόψιμο;
|
|
||||
|
||||
ευχαριστουμε Γιαννη!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο ρε συ Γιάννη και για τον χρόνο και για το κόπο και κυριως για τη διάθεση να το μοιραστείς
|
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε Γιάνναρε
Δεν χρεώνουν κόψιμο και πληρώνεις μόνο τα τετραγωνικά που θα πάρεις, δεν χρεώνουν τα ρετάλια
|
||||
|
||||
Πολυ χρησιμο θεμα, ευχαριστουμε που το μοιραστηκες.
|
||||
|
||||
Ευχαριστουμε Γιαννη για το χρονο σου!
|
|
||||
|
||||
Τοσο οσο λες, εδω και χρονια ωρυωμαι να φτιαξουν ολοι 100ρια-150ρια με 22 ευρω (τοσο μου στοιχισε εμενα το 160ρι και 26 η 28 το sump που χει ενα σωρω χωρισματα γιατι την ειχα τη σιλικονη. Οποιος δεν εχει βαζει 3-4 ευρω πανω)
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
||||
|
||||
Εγω πηγα θεσ/νικη πριν κανα 2 χρονια για τζαμια στο leroy και ο τυπος δεν ηξερε να κοβει , χαλασε 3-4 κομματια και στο τελος μου ειπε δεν γινεται να κοπει το 6αρι, δεν μπορει.
Δεν μπορουσε να το κοψει ισια.. Εφυγα με αδεια χερια Ας το εχουν και 5 ευρω το τμ , τι να το κανω;; Τα θυμηθηκα και συγχιστηκα! |
|
||||
|
||||
ετυχε..εγω που πηγα με τον Redman στο leroy μας τα εκοψε πολυ καλα και πολυ γρηγορα.
|
|
||||
|
||||
Ε ,τι να κανω , να ερθω Αθηνα για τζαμια;
Α!!! Εχει και στη Λαρισα |
|
||||
|
||||
Μπορει να ετυχε, εγω εχω παει αρκετες φορες σ αυτο στην πειραως και ο τυπος αψογος
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
||||
|
||||
μπορει αμα ξαναπας εκει να μην υπαρχει ο ιδιος υπάλληλος..μπορει να εβαλαν καποιον που να ξερει να κοβει
αλλιως ελα αθηνα να κανονισουμε ψαρο-μεζεδο-συναντηση |
|
||||
|
||||
μπορει..
Αν ειναι να ερθω Αθηνα, καλυτερα να κρατησω τα λεφτα για διακοπες... 11-12 διοδια περναω |
|
||||
|
||||
ετσι ειναι, επεσες σε καποιον που δεν ηξερε. και εγω εδω το επαθα στην Πειραιως την δευτερη φορα που πηγα εκει, δεν τα ειχε κοψει καλα τα τζαμια που ηθελα. εξαρταται παντα απο τον υπαλληλο που δουλευει εκει. ενω την αλλη φορα, πετυχα αλλον, αυτος ηταν πολυ καλος. φανταζομαι και τα παιδια εδω που πανε συχνα στο Leroy Merlin θα το εχουν παρατηρησει, δεν ειναι παντα ο ιδιος υπαλληλος στο τμημα ξυλειας.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Γιάννη!
|
||||
|
||||
8αρι δεν έχουν στα λεροϋ; Θα ήθελα να έβλεπα τιμή για να συγκρίνω.
Πάντως ακόμα και σε τζαμά έχω ένα μικρό άγχος αν θα είναι ολόισια, πολύ περισσότερο να πάω σε ένα πολυκατάστημα και να μου τα κόψει όποιος περνάει από εκεί. Απ΄ό,τι κατάλαβα είναι να σου κάτσει ο "τζαμάς" του λερόυ και να μην είσαι άτυχος |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γενικα ειναι καλα, δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που πολλοι εχουν παρει απο κει τζαμια για ενυδρεια. ετσι κι αλλιως, με 6αρι τζαμι δεν κανεις μεγαλα ενυδρεια. το πολυ πολυ αν γινει κακη δουλεια, το βλεπεις κιολας μολις τα παρεις στα χερια σου, να μην δεχτεις να τα πληρωσεις, αλλωστε τα τζαμια τα παιρνεις απο το τμημα ξυλειας με ενα χαρτακι και πας στο ταμειο, εκει πληρωνεις φευγοντας. |
|
||||
|
||||
Σίγουρα είναι πολύ καλή τιμή.
Μπορείς να κάνεις ένα 80χ40χ40 με κάνα 30ευρω! ¶ντε να δώσεις και άλλα τόσα για καπάκι! Σε έτοιμο θα δώσεις τα 4πλάσια... Και άντε να τα δώσεις για ένα που έχεις στο σαλόνι, αλλά κανείς δε μπορεί να στήσει μόνο ένα, όπως λέει και ο BILL... |
|
||||
|
||||
δυστυχως ειναι πολυ καλη η τιμη. εχω ρωτησει και συγκρινει σε αρκετα τοπικα μαγαζια με τζαμια παρολο που τα προτιμω ετσι για να βοηθιομαστε μεταξυ μας. πουθενα δεν την πετυχα πιο φτηνα απο του Leroy Merlin.
|
|
||||
|
||||
μπραβο γιαννη!καλα εκανες γιατι θα χρειαστει σε πολλα παιδια!
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
εχει μικρες διαφορες απο το Leroy Merlin του αεροδρομιου. μαλιστα μαζεμενα ολα σε ενα χαρτακι κιολας? εγω τα κατεγραφα στο κινητο μου ενα ενα, ηταν σε ταμπελακια χα χα.
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς το Leroy δεν κόβει πλέον τζάμια. Κρίμα και τα έπαιρνα παμφθηνα για να φτιάχνω τα μικρα φυτεμένα μου.
Ο τζαμας τις γειτονιάς μου ζήτησε 40 ευρώ για δύο 60λιτρα με 5mm τζάμι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση ξυλων | philip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 31-07-15 18:52 |
Πλύσιμο αμμου και ξυλων | alexteo | Δίσκοι | 11 | 15-07-14 21:25 |
ΤΙΜΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ | k@mik@zi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-08 22:36 |
O ring για Merlin | niar71 | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 19-12-06 13:50 |
ΚΑΦΕ ΘΟΛΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΞΥΛΩΝ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 17-09-04 14:49 |