|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Νιτρικά
Καλημέρα μια ερώτηση για τα νιτρικά. Εδώ και μία εβδομάδα που κάνω μετρήσεις είναι καρφομένα στα 12,5mg/l με αμονία 0 και νιτρώδη επίσης 0, pH 8 και ΚΗ 10 και GH 12. Το ενυδρείο μου είναι φυτεμένο με
Limnophila Aquatica Hygrophila corymbosa 'Siamensis' Cheratophilum demersum Anubias nana και Cladophora aegagrophila Η ερώτηση μου είναι μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν ανεβένουν τα νιτρικά; Ή είναι φυσιολογικό να μήν ανεβαίνουν λόγω των φυτών; Για να ρίξω λίγο το pH σε πιό ουδέτερες περιοχές τί να κάνω; Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το pH μειώνεται με co2 (και όχι μόνο) + θα βοηθήσει τα φυτά στην ανάπτυξη τους !
|
||||
|
||||
κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος juan(σχετικα με το μετρημα της βρυσης σου),αλλα γιατι θελεις σων και καλα να μειωσεις τα νιτρικα που εχεις...??εγω τα βλεπω μια καλα,αφου ειναι τροφη για τα φυτακια σου....
εδω αλλοι ριχνουνε νιτρικα,και μιλαω παντα για τετοια νορμαλ ποσοτητα.... |
|
||||
|
||||
Δέν θέλω να τα μειώσω Klaz ερώτηση κάνω άν είναι φυσιολογικό ή όχι αυτό που συμβένει στο ενυδρείο μου!!!!!!
|
|
||||
|
||||
και βεβαια ειναι φυσιολογικο.....τα νιτρωδη αλατα ειναι το τελος μιας ολοκληρης σειρας χημικων αντιδρασεων,και δειχνουν οτι ενα ενυδρειο ζει,δουλευει και παραγει και αποβλητα (νιτρικα) τα οποια ειναι χρησιμα σε μικρο νουμερο για τα φυτα μας.....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νιτρικά | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 24-08-07 13:47 |
Νιτρικό κάλιο.. | scalare | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 16-06-06 09:58 |
Γιατί τόσα νιτρικά; | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 07-10-05 21:30 |
Νιτρικά 0 και Τριχοειδή | Christodoulos Diamantidis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-02-05 00:39 |
Χαμηλά νιτρικά (ΝΟ3) σε φυτεμένο ενυδρείο. | ASCCO1 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 05-02-03 15:08 |