|
|||
|
|||
Nano reef 58lt
Nano reef Boyu 58lt
Φιλτρανση:Το εσωτερικο του ενυδρειου με ανθρακα,αντιφοσφωρο,siporax,και σφουγγαρια για τα νιτρικα(lΛιγο απο ολα..) Σκίμερ:Αυτο που εχει ηδη Κυκλοφορία: 1 hydor nano koralia και την εξοδο απο το φιλτρο Φωτισμός: Φωτισμος του boyu Αντιστροφη οσμωση:2 σταδιων που καποια στιγμη θα αλλαξει,προς το παρον μια χαρα δουλευει.. Ψυξη:Ακομα τπτ..σε κανα μηνα ανεμηστηρακια Θερμανση: boyu 100w Λαμπα uv,αλλατι red sea,test salifert,ρεφρακτομετρο,tds meter,και διαφορα ζουμια.. Οργανισμοι Βραχος: Γυρω στο 8 κιλα Υποστρομα: Αρραγωνιτης Οργανισμοι - Ψαρακια: 2 Amphiprion Ocellaris,1 gobi λευκο,1 Paccagnellae,1 γαριδα cleaner,3 turbo snail,1 Καβουρακι,1 ερημιτη.. Κοραλια(μονο ****** και λιγα):1 sinularia σε frags,1 Σαρκοφυτο,1 ανεμονη,καποια κομματακια απο Zoanthus και διαφορα ειδη απο μανηταρια. Και Καποιες φωτο : Αυτα... |
|
|||
|
|||
Μου αρέσει πολύ το project σου με τα Ocellaris..!
Μπράβο! Είναι κάτι που θα ήθελα κάποτε να κάνω και εγώ! Με μπερδεύει όμως λίγο το κυρτό τζάμι, κάπως τα παραμορφώνει.. Δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό σε ενυδρείο που τρέχει με ζωντανά μέσα, απλά ίσως εγώ έστηνα διαφορετικά το βράχο. Όπως και να έχει πολύ όμορφη προσπάθεια. Εύχομαι όλα να πάνε καλά τώρα το καλοκαίρι με τις ζέστες! Γιατί έχεις siporax; Ο βράχος δεν επαρκεί; Καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο! Και το πιο συναρπαστικό πράγμα με τα θαλασσινά είναι ότι τα πάντα μέσα στο ενυδρείο είναι ζωντανά!!! Αρχίζω να σκέφτομαι τη μετατροπή του 15λιτρού μου σε pico reef...
|
|
||||
|
||||
αλλος κοσμος το θαλασσινο !!!
|
||||
|
||||
αν και δεν εχω καθολου εμπειρια στα αλατια μου αρεσει πολυ.τωρα σιγα σιγα παω και εγω προς τα κει
μπραβο φιλε. πιο μοντελο τις boyu εχεις???
|
||||
|
||||
θελω! θελω! θελω! και εγω ενα θαλασσινο, Πολυ ομορφο ειναι μπραβο σου
|
||||
|
||||
ομορφο το ενυδρειακι σου
Φωτισμός: Φωτισμος του boyu τι φωτισμο εχει? τ5? τ8?αλλο? και ποσα βατ?
|
||||
|
||||
Πω πω πω αυτα τα θαλασσινα!!!...
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραίο! Είχα την ευκαιρία να το δω και απο κοντά!!
Ο μικρός.... To tank... full view... |
|
|||
|
|||
Μπραβο Πολυ ομορφο.
Εαν θελεις πες μας ποιο μοντελο Boyu ειναι, απο που το αγορασες και ποσο... Ειναι κι εγω σε αναμμενα καρβουνα αυτη την περιοδο. Επισης θα ηθελα να ξερω εαν χρειαζεται να εχεις και αυτοματη αναπληρωση κυριως για το καλοκαιρι. Αυτα... και παλι ΜΠΡΑΒΟ |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα,πραγματικά πανεμορφο το reef σου,εχω ενα hailea 60 lit που του μοιάζει πολυ και ψηνομαι να το κάνω θαλασσινο(μάλλον για τετοιο σκοπο φτιαζχτηκε ασχετα εαν μου το πουλησε για γλυκου ο πετσοπας) αλλα με τρομάζει το κόστος λίγο,πραγματι ειναι πολλα τα λεφτα??
|
|
||||
|
||||
Παρα πολυ ωραια στημενο ενυδρειο !!!!!! μπραβο !!!!( και οι φοτογραφιες ολα τα λεφτα !!! θες να μας τρελανεις κλαρκ? )
|
||||
|
||||
ναι ναι !!! θα θελαμε να μαθουμε το κοστος και γενικοτερα τις δυσκολιες που ισως ειχες
|
||||
|
||||
Ααχχχ πολύ μ'αρέσει!
Συγχαρητήρια!!! Είναι το ΜΤ-508? http://www.boyuaquarium.com/en_Artic...ArticleID=1582 Πες μας λεπτομέρειες αν θες για κόστος & δυσκολίες
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
kostaskich
παρα πολυ ομορφο .μπροβο σου
|
||||
|
||||
Όμορφη προσπάθεια. Σίγουρα, με την πάροδο του χρόνου, θα ακολουθήσει κι άλλη βελτίωση. Καλή συνέχεια και περιμένουμε κι άλλες φωτό από την πορεία σε εξέλιξη.
|
|
|||
|
|||
Υπέροχο είναι.
Μπράβο για τις όμορφες φωτογραφίες. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για τα καλα σας σχολια.Το ενυδρειο ειναι της Boyu το 450, οπως αναφερθηκε σε καποιο σχολιο.Το ενυδρειο τρεχει απο τα περιπου 6 μηνες.Οσο για το κοστος μου εχει θα πω αρκετα για το μεγεθος του..>το ενυδρειο σε κανα 2 εβδομαδες θα ξεστηθει,θα βγουν τα ψαρακια και θα μπει σε αγγελια.Ο βροχος και τα αλλα(κοραλια ,αρραγωνιτης θα μεινουν)ΑΝ ενδιαφερει καποιον μπορει σιγασιγα να το σκεφτεται και να μου το πει..
|
|
||||
|
||||
Καταρχήν μπράβο!Πολύ όμορφο!
Κατα δευτερον γιατί θα ξεστηθεί φίλε??Ελπίζω για να κάνεις μεγαλύτερο
|
|||
|
|||
Ναι στηνεται το μεγαλυτερο..
|
|
||||
|
||||
καλησπερα. θελω και γω να φτιάξω ένα μικρό θαλασσινό με δύο clown κια μία γαρίδα only fish. 60l αρκούν? τι άλλο θα χρειαστώ.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
παιδια ειναι τλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
θελω και γω τωραααααααααα μπορω να εχω ενα ιδιο???? απο τιν χαραμου κλαιωωωωωωω!!!!!! |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο!!! αλλη χαρη το γλυκου νερου και αλλη το θαρασσινο......
και τα 2 ειναι ομορφα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ NANO REEF | asteris_veroia | Nano Reef | 10 | 25-01-10 00:23 |
nano reef 30l wave | mixalis | Nano Reef | 45 | 08-03-09 17:40 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |
Σκέψεις για nano reef... | violinist | Nano Reef | 9 | 27-08-07 21:18 |
nano reef, μπορώ????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Nano Reef | 25 | 14-04-07 23:54 |