|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παρουσίαση Low Tech (εν δυνάμει high tech)
Τίτλος ενυδρείου: Κοινωνικό φυτεμένο (άλλαξα τον τίτλο γιατί προκάλεσε θυμηδία )
Διαστάσεις: 63*35*25 Λίτρα: ~46 καθαρά Χρόνος λειτουργίας: 6 εβδομάδες Τύπος και διάρκεια φωτισμού: diy φωτισμός φωτιστικά γραφείου και δύο λάμπες 1000 Lumen και οι δύο) Co2 και τρόπος διάχυσης: όχι Λίπανση: seachem flourish ((Και diy λίπασμα φωσφορικών και καλίου από τον φίλο μου τον ΄Κώστα))) Υπόστρωμα: fluval με λεπτόκοκο χαλίκι 1-2mm Φίλτρανση: κρεμαστό με siporax, ελαφρόπετρα, σφουγγάρι και τύρφη Θερμοκρασία: 26 PH 7,2 (όχι σταθερό γιατί πειραματίζομαι με την τύρφη ακόμη) Gh 9 Kh 7 No2 0 No3 5 ml NH4 0 Nh3 0.03 Λίστα φυτών: hygrophila polysperma, microsorum pteropus, ceratopteris thalictroides, ludwigia glandulosa, stayrogyne repens, lobelia cardinalis, rotala mackandra,(ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου τον Κώστα για τα φυτά) Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων : 3 σαλιγγάρια zebra, 8 cherry barbs, 3 cory Περιμένω παρατηρήσεις για φυτά, υποψήφιους συγκάτοικους (ψαροσύνθεση και αριθμός) και γενικότερα συμβουλές.!!!! Οι φωτό παρακάτω (http://s1064.photobucket.com/user/kostastsod/slideshow/ ) Παραλείψτε τις άλλες φωτογραφίες. Είναι από το άλλο μικρό με τα similis. Απλά δεν μπόρεσα να τις χωρίσω!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προοδος Αquascape του πρωτου μου High tech ενυδρειου | Κουραμπιές | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 72 | 09-05-14 18:58 |
high tech vs apple snails | Racikos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 19-10-13 17:13 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |