|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Guppy-corydoras-red Cherry
Σας παρουσιάζω το εξηντάρι ενυδρείο μου με φωτογραφίες που τρέχει από τον Ιούνιο του 2009.
Αποικείται από guppy, corydoras και red cherry Από χθες και πολλοστή φορά χαζό μπαμπάς |
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιάννη, πολύ όμορφο.
Κι εσύ Σαλονικιός και ΑΕΚτζής? Κι έλεγα πως είμαστε λίγοι. |
|
||||
|
||||
μου αρεσουν πολυ οι ποικιλιες των γκαπυ που εχεις..
και φαινονται και τα φυτα σε πολυ καλη κατασταση... αλλα θα σου επισημανω οτι τα κορυ δε νιωθουν καλα ουτε στο σκληρο νερο για τα γκαπυ....ουτε στο χαλικι που εχεις (λαβα)....αν δεις τα μουστακια τους θα ειναι σιγουρα λιγο φθαρμενα (και ειναι πολυ ευαισθητη περιοχη του σωματος τους) κι αν δε το βλεπεις τωρα θα δεις τη διαφορα αν τα βαλεις σε αμμο... θα προτεινα να μη τα κρατησεις..εξαλλου θελουν ομαδα και περισσοτερα λιτρα. βαλε αν εχεις και μια πανοραμικη του ενυδρειου...
|
|||
|
|||
To καημενούλι το πλάτυ γιατι το ξέχασες να το αναφέρεις?
Ψυχούλα δεν έχει αυτό? |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Παράθεση:
Για τα γατόψαρα έχεις δίκιο δεν ταιριάζουν και στα δυο που ανέφερες ποιο πάνω. Αν βρω κάποιον θα τα δώσω και μάλλον σύντομα. Ευχαριστώ Το ξέχασα |
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο ... μπραβο!!
Μονο βγαλε τα κορυ ...
|
|||
|
|||
Αν αποφασίσεις να τα δώσεις, ευχαρίστως να τα φιλοξενήσω, έχω ένα κοπαδάκι από 6, σε ενυδρείο με μαλακό νερό από όσμωση.
|
|
|||
|
|||
το κοκκινο τι φυτο ειναι?
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Nymphaea lotus red Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 04-02-10 στις 00:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ωραίος...πολύ μου αρέσει που έχεις ποικιλία χρωμάτων γκάποι, έχω και γώ από διάφορες γέννες και είναι πανέμορφα...για μένα αν έβαζες κανα φυτό παραπάνω θα ήταν πιο τέλειο.
Παρόλα αυτά, Μπράβο!!!! |
|
|||
|
|||
[QUOTE=giannisaek;413324]Ο βυθός σου από τι είναι;
------------------------- Λεπτόκοκκη άμμος χαλαζιακή, ότι πρέπει για κόρυς. |
|
||||
|
||||
μη χάσεις εσύ πάντα φιλικά
πολύ όμορφο μπράβο τα coru δώστα όμως
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τις ευχές σας.
τα cory θα τα δώσω, μου τα ζητήσανε πολλοί |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Πόσοι έχουν όμως τις κατάλληλες συνθήκες και είναι και ΑΕΚτζήδες? |
|
||||
|
||||
εγω
|
|||
|
|||
Γεια σου βρε Χάρη συν-χανούμι, πέφτεις όμως κάπως μακρυά.
|
|
||||
|
||||
το ξερω
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Και το "πάντα φιλικά" δεν χρειάζεται, αν παρεξηγιόμουν, θα έστελνα κι εγώ π.μ., δε θα το διακωμωδούσα. |
|
||||
|
||||
πλακα κάνω ρε φιλε
εγώ ευχαριστιέμαι να πηγαίνουν σε καλά χερια τα ζωντανά όπως ευχαριστιέμαι την συζητήσεις σου με τον πάνo 1972 όλα τα λεφτά
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Στείλε Π.Μ να το κανονίσουμε |
|
|||
|
|||
OK Γιάννη, σε ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Νέες φωτογραφίες χωρίς τα γατόψαρα
Τα πλατάκια μου |
|
|||
|
|||
Η κοκκινη Lotus ειναι φοβερο φυτο !! την εχω μεγαλο απωθημενο !!
Το ενυδρειακι σου ειναι πολυ ομορφο, να το χαιρεσαι ! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ
|
|
||||
|
||||
ειναι παρα πολυ ομορφο!!
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ φίλε μου.
Τα ζωοτόκα για μένα είναι τα ποιο όμορφα ψάρια. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Επειδή είναι εύκολα στη διατήρησή τους κι επειδή οι περισσότεροι ξεκινούν απ' αυτά, επικράτησε να θεωρούνται ψάρια για αρχάριους. Όμως έχουν απίστευτα χρώματα, είναι ιδανικά για κοινωνικά φυτεμένα, γεννούν σαν κουνέλια και ζουν σε νερό βρύσης. Εγώ πάντως έχω κολλήσει με τα ζωοτόκα και κυρίως τους ξιφοφόρους τα τελευταία ...30 χρόνια. |
|
||||
|
||||
Συμφώνω ότι τα ζοωτόκα δεν είναι ψάρια μόνο για αρχάριους!! Ίσως άλλα ψαράκια έχουν μεγαλύτερη εκτίμηση επειδή το νερό της χώρας μας δεν ειναι κ τόσο κατάλληλο γι'αυτά. Έτσι αυτοι που τα διατηρούν ασχολουντε περισσοτερο με τις διαφορετικές τους αναγκες, οποτε μαθαίνουν σιγα σιγά περισσοτερα για τον κόσμο του ενυδρειου. Αυτο δε σημαινει ομως οτι οποιος έχει ζωοτόκα δεν το ψάχνει το θέμα..
Εξάλλου.. "στην απλότητα το κάλλος.." |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Η εξέλιξη στα φυτά μου
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red cherry | border | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 16-12-09 13:47 |
ποσα guppy και ποσα corydoras se 96αρι??? | meas3467 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 17-03-09 10:06 |
Guppy με Corydoras panda | panagiotis265 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 22-12-08 10:30 |
CHERRY.. | ΜΑΡΙΑΝΝΑ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 16-04-04 14:55 |