|
|||
|
|||
Απορίες για Marino moss
Ξέρει κανένας για της μπαλιτσες Marino moss...
1. Εαν της απλώσω στο χαλικι σαν χαλί θα υπάρξει πρόβλημα η διατηρούνται μόνο ως μπαλιτσες; 2. Εάν τις απλώσω θα βυθίζονται; Η χρειαζετε η χρήση πετονιάς; Γενικά μπορώ να τις δώσω ότι σχήμα κ μέγεθος θέλω κ όπως θέλω; 3. Μπορώ να τις κόβω στην μέση και να δημιουργώ καινούριες για αναπαραγωγή; 4. Μεγαλώνει γρήγορα 5. Τι απαιτήσεις έχει γενικά; |
|
||||
|
||||
Αν και δεν απαντά σε καμία από τις ερωτήσεις σου, θα θυμίσω αυτό
Τι φταίει: Αν εμφανιστεί η Cladophora στο ενυδρείο μας πάει να πει ότι έχουμε πετύχει να δημιουργήσουμε όλες τις σωστές συνθήκες για την υγιή ανάπτυξη των φυτών μας. Σωστά διαβάσατε αφού αυτό το είδος άλγης χρειάζεται αυτές τις παραμέτρους στο νερό που χρειάζονται και τα φυτά! Αν βάλατε τελευταία τα marimo balls ωραία μπαλάκια άλγης τότε το πιο πιθανό είναι να ήταν ο «δούρειος ίππος» για να εμφανιστεί στο ενυδρείο. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
ειχα καποτε φιλε μου 2 για κανα εξαμηνο....καποια στιγμη ειπα να διαλυσω μια για να ντυσω ενα ξυλο,λοιπον απο τοτε που το εκανα γεμισε το ενυδρειο με κλαντοφορα και αναγκαστηκα να το ξεστησω ολο να το καθαρισω και να το ξαναστησω απο την αρχη,οποτε πριν το κανεις αυτο που θεσ σκεψου το πολυ καλα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |