|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Εκφυλισμός! Γίνεται?
Θα ήθελα να ρωτήσω πληροφοριακά!(πιο πολύ απο τους έμπειρους που γνωρίζουν) Και όσοι δεν το ξέρουν, ή έχουν απορία να το μάθουν!
Αν ένα ψάρι έχει υποστεί εκφυλισμό(για πολλές γενιές) και θεωρητικά έχει χάσει κάποια απο τα χρώματα του και μπει κάποιο ψάρι το οποίο είναι κανονικό και ζευγαρώσουν αυτά τα 2 τι θα βγεί? Πχ αν έχουμε έναν αρσενικό m.auratus απο πετ και ένα θηλικό m.auratus που έχει σχεδόν εκφυλιστεί τι γόνος θα βγει? |
|
||||
|
||||
Τι εννοείς με το "έχει υποστεί εκφυλισμό"?
|
|
||||
|
||||
Εκφυλισμενος
|
|
||||
|
||||
Εννοώ ότι δεν ανανεώνονται τα αίματα και για γενιές ο γόνος γενάει τον γόνο και πάει λέγοντας! Εκφυλισμός μεταξύ αδερφιών δηλαδή!
Καταλάβατε τι εννοώ? ------------------------- Αν είναι λάθος ο κύκλος του θέματος μπορείτε να τον αλλάξετε!(στους Moderators) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παναγιώτης Κ : 02-03-12 στις 18:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
το νομο του mendel μου θυμιζει αυτο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αν οι αναπαραγωγες γινονται μεταξυ ψαριων της ιδιας γεννας.
|
|
||||
|
||||
αν γίνονται λέειιιιιι!!!
|
|
||||
|
||||
Εννοείτε πως υπάρχει η πιθανότητα.
Εσυ τι πρόβλημα έχεις, αν υπάρχει? ΥΓ. Μου έχει συμβεί και εμένα (οχι στην προσωπική μου ζωή ) |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εσένα με ψάρια σου έτυχε? |
|
||||
|
||||
Ναι με ψαρια...τι νομιζες...σε εμενα???????
|
|
||||
|
||||
Tι είχε γίνει δηλαδή? Είχαν χάσει τα χρώματα τους ή κάτι άλλο?
|
|
||||
|
||||
Απο γεννα ενος ζευγαριου...μεγάλωσαν και ειχα και απο αυτα μια γεννα.
Απ οτι παρατήρησα δεν εχει διαφορες (εχουν ιδιο χρωμα με τους γονείς). Βέβαια μπορει καποιος αλλος να σου πει το αντίθετο... Και επειδή αυτο ειναι λιγο randomια, καλο ειναι να εχουμε χαρεμακια... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μείγμα για Co2, πώς γίνεται; | Ronnie21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 14-03-08 23:41 |
Με την ουρά τί γίνεται;;; | MiziGr | Ζωοτόκα | 2 | 19-04-07 10:42 |
Τί γίνεται με τα φυτά μου? | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 10-10-04 14:17 |