|
||||
|
||||
Kribs, guppy & Platy
Έχω ένα 55λιτρο ενυδρείο με 6 νεαρά Kribs και 6 νεαρά guppy. Επειδή τα λίτρα είναι τελικά λίγα για να αφήσω ζευγάρι Kribs θα βγάλω μερικά. Ποια η γνώμη σας για τα παρακάτω σενάρια:
1. Αφήνω μόνο τα αρσενικά με τα guppy. 2. Αφήνω μόνο τα θηλυκά με τα guppy. 3. Αφήνω ένα Krib (αρσενικό ή θηλυκό?) με τα guppy. 4. Μαζί με τα Kribs εκτός από τα guppy μπορώ να βάλω και 4 νεαρά Platys?
|
|||
|
|||
Ενα αρσενικο ή ενα θηλυκο krib μονο του ειναι κριμα.
Ασε μονο γκαπι, τα λιτρα ειναι οριακα για να βαλεις και πλατυ. |
|
||||
|
||||
παντως ειδα αρκετους να εχουν ενα ζευγαρι κριμπ σε αυτα τα λιτρα και να εχουν κανει αναπαραγωγες. βεβαια μετα πρεπει να βολεψεις τα μικρα. Αν εχεις τροπο να το ξεπερασεις αυτο και θελεις την εμπειρια αναπαραγωγης σκεψου το.
|
|
||||
|
||||
Δηλαδή το καλύτερο ίσως είναι να αφίσω ένα ζευγαράκι με τα guppy?
|
||||
|
||||
θα ελεγα ενα ζευγαρακι μονο του.
|
|
||||
|
||||
? Να αφήσεις μόνο τα guppy !
|
||||
|
||||
Όχι με gribs τα guppy. Ή ένα ζευγάρι gribs ή 1 αρσενικό και 2-3 θηλυκά guppy. Αυτό θέλουν να σου πουν τα παιδιά.
ΦΙΛΙΚΑ - ΜΑΚΗΣ
|
||||
|
||||
μια χαρα ειναι τοσα λιτρα για κριμπ
θα αφηνα και ενα τριο γκαπυ για να μοιραζεται η επιθετικοτητα των κριμπ και συν της αλλης τα μικρα που τρωγωνται κανουν καλη ζωντανη τροφη |
|
||||
|
||||
Νίκο είναι λίγα τα λίτρα και ο χώρος στενός.
|
||||
|
||||
PascM πόσα θεωρείς ως τα ελάχιστα λίτρα κατάληλα για μια συμβίωση?
|
||||
|
||||
Θα πρότεινα ένα 120αρι.
|
||||
|
||||
Το φοβόμουν αυτό
Βασικά τι προβλήμματα δημιουργούνται εάν μείνει μόνο του ένα Krib με guppy
|
||||
|
||||
Πρόβλημα ? χμμ εσύ αν μείνεις μόνος σου ? σκέψου το κάπως έτσι δηλαδή.
|
||||
|
||||
Το θέμα που με προβλημματίζει είναι οι γέννες δηλαδή μικρό το ενυδρείο αλλά και μετά τι κάνω με τα μικρά. Γιαυτό σκεύτικα μονάχο του κάποιο krib ή μόνο μερικά του είδιου φύλλου.
|
||||
|
||||
Μήν ανησυχείς για τα μικρά εδώ είμαστε κι εμείς.
|
|
||||
|
||||
Εγω θα προτεινω μονο guppy για τα λυτρα ποθ εχεις, αν θες βεβαια να ειναι πιο γεματο το ενυδρειο σου !!Τωρα αν δεν σε πειραζει αυτο τοτε μπορεις να βαλεις το ζευγαρι Krib !!!Τωρα θα συμφωνησω και με τους αλλους οτι τα Platy δεν ειναι για τα λυτρα σου !!!!Οσο για τα ποσα λυτρα ενυδρειο πρεπει να εχεις για ολα αυτα πιστευς οτι 120 οπως ειπαν και τα παιδεια ποιο πανς ειναι αρκετα !!!
|
|
||||
|
||||
Σε πρώτη φάση με βλέπω να δοκιμάζω την πρόταση του fishme1...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
kribs...... | gohn1990 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-04-08 23:34 |
guppy και platy | gutsi | Ζωοτόκα | 7 | 18-10-07 19:07 |
Platy & Ξιφοφοροι... | imichal | Ζωοτόκα | 8 | 11-10-07 12:06 |
Guppy & neon | chemical mac | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 25-01-07 10:22 |
Guppy & Dropsy (Γκάπυ & Υδρωπικία) | filoxenos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 17-11-05 01:35 |