|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Θηρία έχουν γίνει!
|
||||
|
||||
να σαι καλα αδερφε. ευχαριστω πολυ
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Φοβερή ανάπτυξη!
Πες μας, πως τα πάνε μεταξύ τους? Έχεις ξεχωρίσει τα φύλα? |
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολύ Κλεοβουλε . να σαι καλά.
τα τρία ψαρια τα εχω ξεχωρισει . και ένα ζευγαρι είναι συγουρο. το 5ο ψαρι και το ποιο μικρο ειναι που τρωει και λιγο ξυλο αλλα εχει πολλές κρυψωνες και την παλευει. κατα τ αλλα σαν θηρευτες εχουνε το κυνηγητο τους και τον τσαμπουκά τους . και πάλι ευχαριστω πολύ |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
τι εγινε φιλε μου το διαλυεις το ενυδρειακι σου αυτο? εβαλες αγγελια βλεπω οτι τα δινεις
|
|
||||
|
||||
λεω να παω για αλλα. θα δουμε εχω τωρα 5 ενυδρεια μεσα στο σπίτι . σκεφτομαι να βαλω ένα ψαρι σ αυτο το ενυδρειο .
|
|
||||
|
||||
Ενα ψαρι σε αυτο το ενυδρειο....μηπως σκεφτεσαι να βαλεις Puffer?
|
||||
|
||||
Εγω νομιζω goliathus ή payara ή μεγαλοδοντα
|
||||
|
||||
δε ξερω ρε σεις τι να κανω. εχω δυο ζευγαρια μεσα . το ενα ζευγαρι το ειδα και να "χορεύει" εχουν αρχισει τρελοι τσαμπουκάδες. και τωρα σκεφτομαι, κραταω ενα ζευγαρι στα 600 λιτρα? κανω ακομα ενα 400λιτρο και κραταω και το αλλο? τα δινω όλα και κανω κανενα βιοτοπο αμερικης? τα δινω ολα και το κανω δισκαδικο? τα δινω ολα και βαζω ενα Mbu ή fahaka ? το κανω πιρανχαδικο?. θελει σκεψη το πραμα
|
|
||||
|
||||
Βαλε ενα Fahaka να χαρεις μουτρα στο ενυδρειο σου!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα άφηνα μέσα ένα ζευγάρι μόνο.Είναι ιδιαίτερα και πολύ όμορφα ψάρια και θα ήθελα να δω την συμπεριφορά τους στο ζευγάρωμα και το μετά!
|
|
||||
|
||||
στα monster ειμαι 10 χρονια, καλά για δισκους δε ψηνομαι με τπτ. απλά να χαμε να λεγαμε. θα κρατησω συγουρα το ζευγαρι το μεγαλο. και βλέπουμε
|
|
||||
|
||||
Σωστός!
|
|
||||
|
||||
Κρατα ενα ζευγαρι Χρηστο.. τοσο κοπο εκανες..
|
|
||||
|
||||
δε δινω τελικα κανένα ψάρι , το μετανοιωσα
|
|
||||
|
||||
και καλα θα κανεις!
Δωσε το ξεμπαρκο μονο λεω εγω..αν εχεις μεγαλο προβλημα.. |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 28-08-14 στις 17:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
το ενυδρειο δωθηκε , τα ψάρια φυγανε και αυτα. φυγανε σαν ζευγαρι σε ενα χομπίστα , και τρία κομματια 1 αρσενικο 2 θηλυκα σε άλλο χομπίστα. τα ψαρια τα έκανα γομαρια και δυστυχως επρεπε να τα αποχωριστω. αντε μου ευχομαι του χρονου με 2τονο και channa micropeltes
channa rules my friends, channa rules |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γεροι να ειμαστε και ολα τ΄αλλα ερχονται! |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Να την χαίρεσαι Χρήστο Τεράστια είναι φτού φτού .
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
180l channa | stampolis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 7 | 24-03-13 14:24 |
Channa Micropeltes 45cm | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 17-03-13 23:00 |
Tα Snakehead Channa Micropeltes του Στεφανου | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 11-09-12 21:39 |