|
||||
|
||||
Εκπαιδευμένο Comet
Ένα video απο εκπαιδευμένο χρυσόψαρο.
Εμπνεόμενος απο αυτό και διαθέτοντας απαράμιλλο πείσμα και πίστη κατόρθωσα να μάθω τον οτόκυκλό μου να τρώει αγγούρι. Επιφυλάσομαι για παρουσίασή του στο μέλλον.
|
||||
|
||||
πλακα μας κανει?????!!
|
|
||||
|
||||
¶κρως εντυπωσιακό... πάντως δεν φαίνεται για κομήτη αλλά για κοινό χρυσόψαρο (όχι ότι υστερούν σε ομορφιά...)
|
|
||||
|
||||
Οι οτόκυκλοί τρώνε αγγούρι, κολοκύθι, καρότο χωρίς καμμία ιδιαίτερη εκπαίδευση.
To video το έχουμε ξαναδεί εδώ στο GAB.
|
||||
|
||||
Δεν ξέρω αν πρέπει να το σχολιάσω καλά ή κακά αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
κοιτα να δεις ...και εγω που νομιζα οτι τα χρυσοψαρα ηταν χαζουλικα!
|
||||
|
||||
στα περισσοτερα απλα ακολουθαει το μπλε ραβδι που εχει συνδιασει με την τροφη....
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
παιδια ολα ειναι θεμα πεινας... σε συνδιασμο με το μπλε ραβδι που ξερει οτι απο εκει τρωει...
ενα ακομη αρνητικο ειναι τα υλικα.... ειναι ολα ασφαλες??? δεν νομιζω....
|
||||
|
||||
πλάκα κάνεις, έτσι δεν είναι;
|
|
||||
|
||||
δεν νομιζω αφου εχει βαλει 3 γελακια |
|
||||
|
||||
σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο να εκπαιδευεις χρυσοψαρο-α
αν και εχουν μικρη μνημη τελικα φαινονται εξυπνα cometssssssssss
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |
Nεο comet goldfish και προβληματα | Razorblade | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-10-09 16:27 |
κοκκινα στιγματα σε comet | georgia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 31-12-08 00:29 |