|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παλιό ή νέο υπόστρωμα;
Καλησπέρα,
Ξεκινώντας πάλι το στήσιμο του ενυδρείου μου έχω την εξής απορία. Το ενυδρείο λειτουργούσε κανονικά τα δύο τελευταία χρόνια χωρίς ψάρια μέσα (μόνο με αρκετά ramshorn snails) και αρκετές ανούμπιες οι οποίες χρειάζονται επειγόντως μοίρασμα γιατί έγιναν τεράστιες. Οι αλλαγές νερού δεν γινόταν καθόλου με αποτέλεσμα το ενυδρείο να έχει γεμίσει άλγες. Σκέφτομαι να το αρχίσω από την αρχή, να κρατήσω το παλιό υπόστρωμα το οποίο αποτελείται από μια στρώση Seachem Flourite και χαλίκι και να ρίξω μια νέα στρώση νέο χαλίκι άλλου χρώματος. Θα φυτευτούν εύκολα φυτά χωρίς CO2 προς το παρόν. Αξίζει να κρατήσω το παλιό υπόστρωμα ή να το ξηλώσω και να βάλω άλλο από την αρχή; Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
Εγω δεν θα το αλλαζα, θα το κραταγα οπως εχει. Με λιγο και σωστο καθαρισματακι, θα γινει αψογο παλι. Οταν λες χαλικι αλλου χρωματος, τι εννοεις;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Το χαλίκι έχει μπερδεύει με το υπόστρωμα μετά το ξερίζωμα των φυτών. Πάνω από αυτό θέλω να βάλω σκουρόχρωμο δύο εκατοστά.
Τίποτα δεν χαρίζεται τα πάντα κατακτιούνται Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantel78 : 02-12-20 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παλιό τούνελ | lenticular | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 25-10-19 17:34 |
Παλιό ενυδρείο | Captain. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 05-05-16 14:59 |
Επιστροφή στα παλιά | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 69 | 16-10-15 06:34 |
παλιό υπόστρωμα ενυδρείου. | ΜΑΡΘΑΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 12-08-12 16:27 |
Απο παλιό σε Νέο Ενυδρείο | sfk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-08-08 15:20 |