23-02-10, 22:09 | #1 |
Απορία για ανατάραξη επιφάνειας!
23-02-10, 22:09
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλησπερα παιδια. Εχω ενα 60λιτρο ενυδρειο με 6 νεογεννητα (σχεδον) μουλτι. Αρχικα στο ενυδρειο μου ειχα αεραντλια για οξυγονωση του νερου αλλα τελικα την βαρεθηκα. Προσαρμοσα λοιπον στο φιλτρο μου (eheim 2211) την φλογερα του φιλτρου με τις τρυπουλες να βρισκονται στην επιφανεια του νερου. Ετσι εχω πολυ καλη αναταραξη της επιφανειας. Προσοχη δεν εχω βαλει την φλογερα με τετοιο τροπο ωστε να προκαλει μπουρμπουληθρες στο νερο, απλα αναταρασσει πολυ καλα την επιφανεια. Ειμαι οκ με την οξυγονωση ή να ξαναβαλω την αεραντλια? Ευχαριστω!
|
|
Εμφανίσεις: 2627
|
|
||||
|
||||
ναι πιστευω πως ειναι ενταξει..αν δημιουργει ελαφρυ κυματισμο στην επιφανεια...δεν βαζεις μια φωτο αν μπορεις.?
|
|
||||
|
||||
Πιστευω οτι εισαι οκ!!!
|
|
||||
|
||||
Δεν ειναι ελαφρυς, ειναι αρκετα δυνατος κυμματισμος αλλα δεν δημιουργει μπουρμουληθρες, απλως αναταρασσει την επιφανεια πολυ εντονα..
|
|
||||
|
||||
Μια χαρά είσαι
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Μια χαρά είναι
|
||||
|
||||
Μια χαρα εισαι .ετσι ακριβος οπως το περιγραφεις το εχω και εγω και δεν εχω προβλημ ενα μιση μην τωρα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά επιφάνειας | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-08-09 18:43 |
O2 και CO2 στις αναταράξεις της επιφάνειας? | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-01-08 20:38 |
ανατάραξη του νερού | dimitrisgiannoulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 06-03-07 16:18 |
ανατάραξη επιφάνειας νερού | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-06-04 12:14 |
διοξείδιο και ανατάραξη επιφάνειας νερού | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 31-01-03 17:13 |