27-05-10, 18:41 | #1 |
Έναρξη ενυδρείου με απορία για τις διαστάσεις του
27-05-10, 18:41
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Γεια σας
(είμαι νέο μέλος) Έχω τζαμιά σε διαστάσεις 127 μήκος χ 48 πλάτος χ 80 ύψος με πάχος τζαμιού 5-6 χιλιοστά κολλημένο με σιλικόνη και ανοιχτό από πάνω. Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να το κάνω ενυδρείο η θα έχω πρόβλημα ? Δεν έχω καμία εμπειρία στο θέμα απλά μου χάρισαν το γυαλί έτσι κολλημένο δεν ήταν ενυδρείο ούτε ξέρω γιατί το είχαν μάλλον σαν βιτρίνα… Και είπα να ρωτήσω εσάς που ξέρετε καλύτερα να μου προτείνεται να διαβάσω και τα υπόλοιπα άρθρα και μετά να πάρω εξοπλισμό και να το φτιάξω σιγά σιγά μιας και έχω το γυαλί έτοιμο και χωράει και μέσα στο σπίτι.. |
|
Εμφανίσεις: 3366
|
|
|||
|
|||
είσαι κοντά στα 500 λίτρα...
5αρι τζάμι το θεωρώ πολύ λεπτό και δεν ειναι να ρισκάρεις να δεις 500 λιτρα στο σαλονι σου |
|
||||
|
||||
4 με 5 χιλιοστά με αυτές τις διαστάσεις είναι πολύ λεπτό το τζάμι ακόμα και αν βάλεις κόντρες.
Χρειάζεσαι τουλάχιστον 8άρι τζάμι κατά την ταπεινή μου εμπειρία
|
|||
|
|||
¶ρα καλά που σας ρώτησα και πρόλαβα το κακό
5-6 χιλιοστά είναι το τζαμί αν το ξεκολλήσω και κοντινό μόνο το ύψος πόσο θα πρέπει να το κάνω για να είναι σίγουρος πως δεν θα κολυμπάω και εγώ στο σαλόνι ? σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! |
|
||||
|
||||
5 χιλιοστά τζάμι έχει το 50λιτρο ενυδρείο μου
|
||||
|
||||
Εκτος οτι ειναι πολυ επιφοβο οπως σου ειπαν και τα παιδια, σιγουρα δεν εχει κολληθει και με ενυδρειακι σιλικονη..
|
|
|||
|
|||
Με κανονική σιλικόνη είναι. ενυδρειακι σιλικόνη που πουλάνε ?
¶ρα με αυτό το πάχος σε τι διαστάσεις μπορώ να το κάνω κόβοντας τα τζάμια ? |
|
||||
|
||||
καλησπερα φιλε μου και ενα ακομα δεν ξερεις με τι ειδους σιλικονη ειναι κολημενο γιατι καποιες ειναι πολυ τοξικες για ψαρια .τοσο πολυ αργισα?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Φτιαξε δυο 50αρια |
|
||||
|
||||
καλησπερα φιλε μην δοκιμασεις τιποτα με αυτα τα κολημενα τζαμια δεν κοβονται ,ουτε μπορεις να το γεμισης με νερο θα κανεις μεγαλη βαβουρα αν το δοκιμασης δεν ειναι κολημενα με την προοπτικη να γινει ενυδρειο και δεν θα εντεξει (εμενα μου εχουν ανοιξει κανα δυο και δεν ειναι ευχαριστη εμπειρια) ασε που δεν τα κολησανε με ενυδρειακη σιλικονη σορυ
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για στήσιμο ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-11-09 00:29 |
Απορία | Evgenios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-04-09 21:43 |
Απορία.... | iliastra | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-02-09 18:05 |
Απορία για μπόλιασμα ενυδρείου. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-08 13:14 |
Αγορά νέου ενυδρείου // τιμες, διαστάσεις | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-11-04 22:54 |