|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
160 lt κοινωνικο
Καλησπερα,
Το ενυδρειο μου ''τρεχει'' εδω και 13 μηνες , με τα κατωθι στοιχεια Πληροφορίες Διαστάσεις: 80χ42χ55 cm υψος Όγκος:160 λιτρα καθαρα Κατηγορία:κοινωνικο φυτεμενο Φυτά: 3 διφορετικα ειδη ανουμπιες Ψάρια / Άλλα είδη: 4 tiger barbs, 5 green tiger barbs, 4 melatotainia boesemani (2 ζευγαρια) , 2 sae (μικρα) , 1 gourami Διακοσμητικά υλικά:χαλικι colomi , ριζες μοπανι , μικρα κομματια magrove Φόντο: αφισα Φωτισμός:2χ24w Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Φιλτράρισμα: Jbl e900 + Hydor 250 = 2 εξωτερικα φιλτρα Θερμοστάτης:jbl 300w Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH: 7,0 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):20 Αλλαγές νερού: περιπου 25-30% μια φορα την εβδομαδα Θερμοκρασία:25,8 - 26,2 c Λαμβανοντας υποψη σας : - την ελαχιστη εμπειρια μου - την ελλειψη χρονου ,λογω φορτου εργασιας - αλλα παραλληλα την διαθεση μου για περαιτερω βελτιωση , παρακαλω οπως εχω τις χρησιμες συμβουλες , υποδειξεις , οδηγιες σας Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
Έχει προοπτικές!Νομίζω ότι οι melatotainia θέλουν λίγο πιο ψηλή θερμοκρασία...Όποτε έχεις χρόνο κοίτα για τίποτα εύκολα φυτά που και φουντώνουν γρήγορα και θα σου γεμίσουν το ενυδρείο!Τα 2 εξωτερικά δεν ξέρω αν είναι υπερβολή, αλλά θα απαντήσουν οι πιο έμπειροι...
|
|
||||
|
||||
Όμορφο άλλα θα πρέπει να φύγει το γκουραμι. Ακόμα δε το έχουν τρελάνει τα τιγρακια;Ασε που θέλει ζευγάρι. Επίσης θα δείξει πολύ αν βάλεις 2-3 μεγάλες βαλισνεριες πίσω και αριστερά.το λέω επειδή εχεις ύψος.Περισσότερα φυτά θα μειώσουν και τα νιτρικά σου μιας και δεν εχεις αρκετό ελεύθερο χρονο όπως λες.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 125 κοινωνικο | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 31-05-13 11:19 |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
Απορια για το κοινωνικο μου... | Konstantin79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 07-10-10 20:09 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
δισκοι-κοινωνικο | calmen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-05-08 20:12 |