|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λιπασμα για φυτα λιμνης
Εχω ακουσει οτι δεν χρειαζεται να ριχνουμε το οποιοδηποτε λιπασμα για φυτα λιμνης για ευνοητους λογους. Ισχυει αυτο??? Παντως μεχρι τωρα δεν εχω ριξει ποτε μου οποιοδηποτε λιπασμα και αν καποιος γνωριζει κατι επι του θεματος ας απαντησει.
Ευχαριστω εκ των προτερων..
|
||||
|
||||
Αν και δεν ξερω θα ηταν ασυμφοσο να ριχνεις επωνυμα ενυδρειακα λιπασματα.Εγω αν δεν ειχα ψαρια θα εριχνα γεωπονικα λιπασματα ΝPK.
Αλλα με ψαρια δεν ξερω τι μπορει να γινει.Ρωτα καποιον γεωπονο. |
|
|||
|
|||
Νικο, εχω αυτην την απορια σχετικα με τα λιπασματα για τον πολυ απλο λογο, ασχετα αν εχει ψαρια μια λιμνη η οχι. Θες δεν θες η αλγη θα εμφανιστει και αφου προκειται για φυτο πολυ ανθεκτικο μαλιστα, σκεψου τι θα γινει αμα ριξουμε και λιπασμα! Και ακριβως αυτο ειναι που θελω να μαθω αν οντως ισχυει αυτο. Σκοπος του λιμνοφιλου (αναμεσα σε αλλα) ειναι να κρατα την αλγη σε αποδεχτα επιπεδα και μεχρι στιγμης αυτο το εχω καταφερει, και επειδη δεν θελω να χαλασω την ολη εικονα που εχει αυτη την στιγμη η λιμνη γι"αυτο ρωταω αν οντως ισχυει.
Αυτο που θελω να πω δηλαδη ειναι, οταν ριχνουμε λιπασματα μεσα στην λιμνη μας τι γινεται με την αλγη???
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα λιμνης | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 03-11-07 17:07 |
φιλτρο λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 39 | 01-10-07 21:41 |
Κατασκευή Λιμνης | Tzo | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 07-06-07 07:24 |
πληροφοριες για νανοκιχλιδες της λιμνης ταγκανικα(help!!!) | chrysan8os(goldy) | Tanganyika | 20 | 20-12-06 15:17 |
Αρθρο για κιχλιδες λιμνης malawi | panos73 | Malawi | 10 | 26-05-06 23:11 |