|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Λευκή χαλαζιακη άμμο....
Εχει χρησιμοποιήσει κανεις λευκή χαλαζιακη άμμο τύπου carat σε δίσκοενυδρειο η γενικά σε ενυδρειο?
Είχα βάλει πριν 8 χρονια σε ενα 50αρη ενυδρειο και ήταν σαν αλεύρι και το ενυδρειο χάλια....θέλω να κάθεται κατω ... Εχετε κάτι να προτείνεται? |
|
||||
|
||||
Έχω χρησιμοποιήσει αυτήν http://www.amazon.co.uk/Hagen-A11474...productDetails
πιο χοντρή από ζάχαρη, δεν ήθελε ούτε πλύσιμο, δεν αιωρείτο, ακριβή. |
|
|||
|
|||
......
εγω εχω αυτη http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1838 στα 17 το 25ακιλο , κανενα προβλημα 2 χρονια τωρα , ειναι και πιο κοντα σου τα παιδια .
|
|
||||
|
||||
Η οριτζιναλ Carat 6.
Σκετος χαλαζιας. Τη ριχνεις απο το σακι κατευθειαν στο ενυδρειο και ειναι ετοιμο, ουτε θολωμα ουτε τιποτα. Αλλα κι αυτη πανακριβη. Νομιζω η ακριβοτερη που υπαρχει. 18+ ευρω το πεντακιλο. Στην κουτα με τα 4 ή 5 (δεν θυμαμαι) 5κιλα, ειχα καποια εκπτωση. Και η aquatica ειναι καλη. Δες και την μπεζ aquatica. Καλο το ασπρο, αλλα το μπεζακι ειναι πιο ηπιο χρωμα αν εχει καλα φωτα το ενυδρειο και ειναι clearwater. Η ασπρη, οπως και στη φυση, ειναι σε blackwater (σκοτεινα) νερα. Παντως ετσι κι αλλιως δεν χρειαζεσαι πολυ για να φταξεις ενα στρωμα εως 3 εκ υψος. Δεν χρειαζεται παραπανω (αφου φυτα σε σωστο δισκοενυδρειο δεν πιανουν, να πεις οτι θα φυτεψεις και θελεις υψος στο βυθο) και ειναι και καλυτερα για αποφυγη αναεροβιων.
|
||||
|
||||
Δεν θέλω πολυ πάχος,ετσι ακριβώς....και δυο εκατοστά πιστεύω φτάνουν...κάποιο μαγαζι που στέλνει...
|
|
||||
|
||||
Εγω την Carat την ειχα παρει απο Υδατινο Κοσμο.
Οταν τον δουλευε ο Nidal. Aquatica ειχε ο Ωκεανος (ιδιος ιδιοκτητης με τον Υδατινο)
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λευκή περιοχή κάτω απ'το πτερύγιο | VerigoCosta | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 20-03-13 19:58 |
Λευκή ¶λγη? | kelly__ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 01-03-12 03:02 |
Αλλαγή υποστρωματος με λευκή αμμο | mathaios81 | Δίσκοι | 2 | 23-11-11 09:35 |
Από αρχική σε λευκή σελίδα. | Τηλέμαχος | Greek Aquarist's Boards | 6 | 27-08-10 10:57 |
Λευκή άλγη; | DUKEMNUKEMgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-06-09 18:15 |