|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρώτη συνάντηση Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 16.00. Είστε όλοι καλεσμένοι!
|
|
|||
|
|||
Απο σημερα (περασε) οι συναντησεις γινονται καθε Σαββατο (και συντοιμα ΚΑΙ καθε Κυριακη) στον χωρο μας.
Σημερα εγινε η πρωτη, πηγαμε πολυ καλα, καμμια 50ρια ατομα συνολο, ολοι ευχαριστημενοι οπως φαινεται, κι ας θελει ο χωρος ακομα πολλες δουλειες να γινουν. Μολις λυσουμε και το ουσιωδες προβλημα του "σε ποια ταβερνα τρωμε υστερα, που να μας χωραει", πιστευω οτι θα εχουμε φοβερη επιτυχια! Βγαλανε διαφοροι πολλες φωτος, περιμενουμε...... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
διαμαρτυρομαι εντονοτατα για το < διαφοροι >.
ειμαι η οχι ο επισημας ρουφιανος? για να ξερω δηλαδης... προς επιπληξη του προεδρα αρνουμαι να ανεβασω φωτο!! να ανεβασουν οι διαφοροι !! θα τις δεις σε site που εχει εδρα στην περιφερεια ...δασκαλε για σενα δουλεψε ο προεδρας!! θυμωσα |
|
||||
|
||||
Αλλο που δεν θελω να σε τσαντιζει.....
Για μενα δουλευει.... |
|
|||
|
|||
Ανακαλω δημοσιως και μετα βδελυγμιας αποκηρυσσω την πιο πανω δηλωση μου ητις εγινε σε νυσταγμενη στιγμη.
Επισημος φωτογραφος (και ρουφ) ειναι ειναι ο γαβρος. |
|
||||
|
||||
τωρα μαλιστα !!
να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους !!! εχω εχωωωωω... |
|
||||
|
||||
Ω εκτός από το γαυρόπαιδο, βλέπω ότι η Κωνσταντίνα άνοιξε καφενείο !
|
|
|||
|
|||
Ενας ο Τόμ Κρούζ και ενας ο Γαύρος
|
||||
|
||||
ουφ!πως τα κανεις αυτα τα κολπα βρε γαυρε...μαθε μου κ εμενα!
προσπαθω...προσπαθω...αλλα τιποτα...
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
ολα βασιζονται στην ευελιξια του καλλιτεχνη αλλα και στη σβελταδα.
μιλαμε για αιλουροειδες τωρα... να φανταστειτε οτι ενω ειναι ενα μπουκαλι, η φωτογραφια αποτυπωνει 2 απο την φοβερη ταχυτητα περιστροφης !!! χαλβαδουκε μου το γαυροπαιδο ηταν παρον και στην ιδρυτικη συναντηση του σωματειου αν θυμασαι (4 χρονια περασαν?). ειναι πλεον επιτιμο μελος, αρα πως θα γινοταν να λειπει απο την επισημη πρωτη στα γραφεια μας? οσο για την νεα καφετζου μας, ελπιζω να προαχθει σε λιγα χρονια (σαν την βασιλειαδου ντε...πουλεγε τα μελλουμενα). |
|
||||
|
||||
...και όμως.. η "φωτογραφία της βραδιάς" λείπει....
|
||||
|
||||
ποια λες!αυτη που ο σωτηρης εχει αραξει αρχοντας στην καρεκλα του?παρακαλω να εκδοθει!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
¶λλη λέει... Αλλά ο γαύρος έχει ήθος και δεν τη βγάζει σε κοινή θέα. Εεεεεε;
|
||||
|
||||
ηθος πανω απο ολα !!!
|
|
||||
|
||||
αναφερεται σε αυτη που με τράβηξε πανω που του εξηγούσα τις χρήσεις του παράμεσου δακτύλου
|
||||
|
||||
ηθος παρακαλω!
|
||||
|
||||
Χμ, μία μέρα δεν μπηκα και βρήκατε να λέτε
Η θέση αυτη που βλέπετε ειναι καθαρά λόγω του Προέδρου και του ζεστου καφέ που έφτιαξα για την αφεντιά μου... και σας το λεω, μην ελπιζετε καφε απο εμένα...θα υποφέρετε!!! Εκτος βέβαια απο εξαιρετικές περιπτώσεις...οι οποιες πρεπει να ερθουν απο τηνΠάτρα (και Χαλβα, μην χαιρεσαι δεν εννοώ εσένα ) Ωραια περάσαμε...σβησαμε και αρκετες άπρεπες φωτογραφίες...είδαμε κόσμο... Μια χαρα...όποιος δεν ήρθε...να έρθει αυτο το Σάββατο...
|
||||
|
||||
Ωραία περάσατε βλέπω
Εγώ ήμουν για δουλειά στην Καστοριά Ελπίζω να έρθω στην επόμενη. |
|
|||
|
|||
Από τις φωτό φαίνεται ότι:
α) Επικρατούσε πολικό ψύχος. β) Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ανθυγιεινή (καφέδες, τσιγάρα) για μικρά παιδιά. γ) Ο σύλλογος έχει μέλη από 8 έως 88 ετών (περίπου). δ) Ο Γιάννης (juan) έχει παχύνει λίγο ή φοράει φαρδύ πουλόβερ. ε) Ο χώρος έχει τα προσόντα να ανταγωνιστεί τα μπαράκια της περιοχής. ... μα κυρίως ότι περάσατε καλά. Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το πουλόβερ μια χαρά είναι... το περιεχόμενο μεγΑΑΑΑλωσε και όχι λίγο ... Πραγματικά περάσαμε καλά , γελάσαμε και κουβεντιάσαμε για τα ενυδρεία μας. Ο χώρος είναι πολύ καλός και μπορεί να γίνει καλύτερος.. Αφου ο σύλλογος έχει και γυναίκες-κορίτσια νομίζω ότι αυτές πρέπει να αναλάβουν τώρα να κάνουν διαμόρφωση του χώρου, αφου σε αυτό το κομμάτι έχουν περισσότερο γούστο. Ιδέες υπάρχουν αρκετές απότι άκουσα οπότε, υπομονή. Θεόφιλε θα σε δούμε σε καμία συνάντηση γιατί θα ανοίξει ο καιρός πάλι και θα αρχίσουν οι βουτιές... τώρα είναι ευκαιρία ! Όσο για το τσιγάρο... εγώ σου υπόσχομαι ότι δεν θα καπνίσω ! (προσπαθώ να το κόψω).
|
|||
|
|||
Χωρίς πλάκα όμως, αυτό με το τσιγάρο είναι πρόβλημα, ιδίως γι αυτούς που δεν καπνίζουν. Κάτι πρέπει να γίνει γι αυτό….
|
|||
|
|||
Εμένα το τσιγάρο δεν με πειράζει. Απλά θα κρατάω την αναπνοή μου
Θ. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Υπενθυμιση για αυριο - σας περιμενουμε!
|
|
||||
|
||||
Συνάντηση Σαββάτου & κλαδέματα...
Το Σάββατο 11 Μαρτίου στη συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου, όποιος μπορεί να μου κρατάει οτιδήποτε κλαδέματα, φυτά ή ρίζες, θα με υποχρεώσει πραγματικά. Εχω να φυτέψω 3 ενυδρεία... (και κερατόφυλο παιδιά, επειγόντως...)
Επίσης, λόγω γέννας πολλών μικρών Μονομάχων, λέει η Mariel οτι χρειάζομαι microworms (?). Αν υπάρχουν, ευπρόσδεκτα... Υ.Σ.: Εάν κάποιος χρειάζεται κάτι από εμένα (και μπορώ), ευχαρίστως...
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 09-03-06 στις 13:35 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Το απουσιολόγιο γέμισε σήμερα στη συνάντηση...
Εχει και τα καλά του βέβαια αυτό, γιατί έτσι μπορούν και γίνονται ήσυχες επικοδομητικές συζητήσεις... Τόλη, ευχαριστώ πολύ για το κερατόφυλο...
|
||||
|
||||
Καλησπερα σας !!!
Αυριο 01/04/2006 8α γίνει συνάντηση στα γραφεία του Π.Σ.Φ.Ε? και εάν ναι την ίδια ώρα? Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φόρουμ των μελών του Π.Σ.Φ.Ε | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 30-06-05 14:35 |