|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
απορια
παιδια να σας ρωτισω οι αφρικανες τρωνε αρτεμια κατεψιγμενα?και μαλαουι και ταγκανικα
|
|
||||
|
||||
Τρώνε αρτέμια .Εγώ δεν ταιζω τώρα αλλά στο παρελθόν ταιζοντας αραια και που δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα .
Δεν ξέρω μόνο για mbuna & tropheus αν μπορείς να δίνεις συχνά Ας μας πεί όμως και καποιος αλλος.Αυτο που δεν ταιζω είναι σκουλήκια κατεψυγμένα
|
||||
|
||||
φιλε 2 φιλοι μου ειπαν να ρωτισω ο ενας εχει φροντοζες mlue mpimpo και ο αλλος εχει σαμψοχρομι,βενοστους αυλονακαρα,κομπρεσεσις εγω τους δεινω τιποποιημενει τροφη
|
|
||||
|
||||
Tα είδη που αναφέρεις τους έχω δώσει αφοβα.Το μόνο που έκανα αν και δεν είναι απαραίτητο για τις αρτέμιες αποπαρασίτωση με φάρμακο 1-2 σταγόνες γιατι δεν ξέρεις από που έχουν μαζευτεί.Για τάισμα όμως σκουληκιού θεωρείται απαραίτητη.
Ηαρτέμια θεωρείται πολύ καλής ποιότητας τροφή για αυτά τα ψάρια.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια | monomaxos_lover | Bettas | 8 | 11-01-07 20:43 |
απορια | vasilis-arta | Bettas | 2 | 21-06-05 15:32 |
ΑΠΟΡΙΑ | hlias | Bettas | 5 | 14-04-05 21:55 |