|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Kοπή της πίτας για το 2009 στη Θεσσαλονίκη
Ο ΠΣΦΕ σας προσκαλεί όλους στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας, του Κλιμάκιου Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή, 22 Φεβρουαριου του 2009 και ώρα 12.00μμ.!
Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο καφέ Βennigan’s στο εμπορικό κέντρο Florida στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής απέναντι από το ΙΚΕΑ. Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος με πολλά δώρα! Να είστε όλοι εκεί!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 14-01-09 στις 11:28 |
|
||||
|
||||
Λίγες μέρες έμειναν !!!
Σας περιμένουμε |
|
||||
|
||||
εχουμε κοπη πιτας του επαγγελματικου συλλογου στις 22 ωρα 11 στην κομοτηνη.........τι συμπτωση κι αυτη πια.....ουτε συνεννοημενοι να ησαστε....
|
||||
|
||||
Αν τα καταφέρω να έρθω, να φέρω και τα ψαράκια της αγγελίας; (2 πλάτυ +2 ξιφοφόροι) Ενδιαφέρεται κάποιος;
|
|
||||
|
||||
Καλά να περάσετε παιδιά!!!
Πραγματικά ζηλεύω! Εγώ δυστυχώς είμαι στο Βέλγιο και θα πρέπει να μείνω εδώ μέχρι τον Ιούλιο!!!
|
||||
|
||||
δυστυχώς είμαι στο Βέλγιο και θα πρέπει να μείνω εδώ μέχρι τον Ιούλιο
ρε δεν αφηνεις τα σαπια σου δημητρη να παιρνας καλα |
|
||||
|
||||
Εγώ όμως γιατί ζηλεύω εσένα τώρα....
|
||||
|
||||
Τα ψαρια να τα φερεις μονο αν εχεις κανονισει ηδη να τα δωσεις καπου, ειναι κριμα να ταλαιπωρηθουν. Τη τελευταια φορα ενα "γλυφτρακι" το ειχαμε απο δω κι απο εκει και παρακαλουσαμε καποιον να το παρει.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Φέρ'τε και καμία λαβίδα έξτρα...
|
|
||||
|
||||
θα φερω πολλες...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
αν ενδιαφέρεται κανείς για ξιφοφόρους πείτε μου αν είναι να φέρω.
|
||||
|
||||
μια λαβιδα θα ήθελα και εγώ...
|
||||
|
||||
Τα λέμε αύριο από κοντά στην κοπή της πίτας !!!
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς εδώ στο Φίλυρο χιονίζει ασταμάτητα και εμείς που μένουμε σε κάτι βουνοκορφές πρεπει να περιμένουμε το Δήμο να καθαρίσει στοιχειωδώς. Θα ήθελα πολύ να έλθω, αλλά δυστυχώς η ανωτέρα βία δεν μου επιτρέπει.
Είμαι από εκείνους του νέους που ζήτησαν να υπάρξουν λαβίδες στην κοπή. Υπάρχει τρόπος να προμηθευτώ μετά και αν ναι πώς; Να περάσετε καλά. Νίκος |
|
||||
|
||||
Όπα, όόόόόόόόόπα. Κι εδώ στα πεδινά χιονίζει. Τι κάνουμε τώρα, ξεκινάμε κι ότι γίνει; Κι αν χοντρίνει το παιχνίδι;
|
|
||||
|
||||
Κι εμείς...
... δε το τολμήσαμε λόγω καιρού (και μωρού 3 μηνών...). Πολλές ευχές σε όλους/ες, έστω και διαδικτυακές και θα τα πούμε από κοντά στην επόμενη ευκαιρία που θα δοθεί.
|
|
|||
|
|||
...Αντε ρε παιδια καμια φωτο δε θα δουμε κι εμεις που δεν ηρθαμε???
|
||||
|
||||
Όσοι δεν ήρθατε χάσατε ,λυπάμαι περάσαμε πάρα πολύ ωραια ,υπέροχα ,φανταστικά ,μήπως σας έκανα να ζηλέψετε .Πέραν της πλάκας παιδια ήταν ωραία συγκέντρωση να φανταστείτε πρώτη φορα πήρα και την οικογένεια μαζί και ενθουσιάστηκαν (λέτε να μου κουβαλιούνται κάθε φορά τωρα ).¨αντε να δούμε και καμμιά φώτο οι υπεύθυνοι (να δώ άμα βγήκα ωραίος χεχεχε.)
|
|
||||
|
||||
Περασαμε οντως μια χαρα. Σταυρο εχεις μια υπεροχη οικογενεια, να τη χαιρεσαι. Κι ο γιος μου ο Χριστοφορος περασε πολυ ωραια. Οσο για το ενυδρειο, του ετοιμαζουμε θεση στο δωματιο του....
Και του χρονου με υγεια!
|
||||
|
||||
Καλορίζικο Θανάση,ευχαριστώ πολύ νάσαι καλά.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστουμε πολυ οσους μας τιμησαν και οσους ηθελαν και δεν μπορεσαν, φωτογραφιες και λεπτομερειες συντομα!
|
||||
|
||||
Θανάση Καλορίζικο τον ενυδρείο!!!!
Περάσαμε πολύ ωραία και χάρηκα που σας είδα ξανά ψαροσύντροφοι.
|
||||
|
||||
Οντως περασαμε παρα πολύ ωραία...
|
|
||||
|
||||
Ολες οι φωτο στο www.aquarist.gr
αυριο και εδω!
|
||||
|
||||
Αν δεν ήταν η infacoma (ήμουν εκθέτης) θα ήμουν εκεί... πότε η επόμενη συνάντηση ρε παιδιά Θεσσαλονίκη;
|
|
||||
|
||||
Kαθε πρώτη Κυριακή του μήνα .Πλήν εκτάκτων που γνωστοποιούνται έγκαιρα.
|
|
||||
|
||||
H επομενη ειναι εκτακτη!
θα γινει στις 8 Μαρτιου, γιατι στις 1 ειναι το τριημερο της Καθαρης Δευτερας.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Στο φόρουμ του συλλόγου
|
|
|||
|
|||
....αστες εκει να τις βλεπετε εσεις....
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-02-09 14:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |