|
||||
|
||||
Siporax και ημερομηνια ληξης
Αναρωτιεμαι...
Εχω ενα σακουλακι 1 λιτρου siporax .. το σακουλακι το ανοιξα και εχω αφαιρεσει απο μεσα ας πουμε 200μλ.. μετα το ξαναεκλεισα .. και δεν το ξαναπειραξα.. (μιλαω για χυμα siporax μην φανταστειτε την εργοστασιακη σακουλα) αυτο εγινε πριν 1 χρονο..!!! το siporax ειναι οκ τωρα? μπορω να το χρησιμοποιησω η ληγει? απλα δεν εχω ιδεα.. εγω πιστευω πως κανει.. αλλα μια γνωμη εμπειροτερου...
|
||||
|
||||
Δεν ληγει το siporax.
Υποτιθεται οτι οταν χρησιμοποιεται "στουμπωνει" αλλα αυτα ειναι πολυ σχετικα πραγματα... |
|
||||
|
||||
δεν μιλαω γαι το χρησιμοποιημενο αλλα για το αλλο το αποθηκευμενο...
|
||||
|
||||
Πιστευω αν παρεις ενα κομματι, το πιεσης αρκετα και δεν θρηματιστει θα ειναι οκ, αλλα ας πουνε και οι εμπειροτεροι την γνωμη τους γιατι εγω χρησιμοποιω παντου substrat pro και δεν εχω πολυ γνωση απο siporax!
|
||||
|
||||
Τα βιολογικά υλικά τύπου syporax, substrat pro κτλ δεν λήγουν αν δεν τα έχεις βρέξει (αλλά και βρεγμένα, είναι μεγάλη κουβέντα).
|
||||
|
||||
Θενκς α λοτ.. ολους...
απλα το ειχα σαν περιεργεια-απορια...
|
||||
|
||||
Ουτε βρεγμενα ληγουν....
Οσο μηχανικα δεν εχουν διαλυθει, δεν υπαρχει προβλημα. Και αυτο ισχυει για ολα τα "βιολογικα" υλικά. |
|
|||
|
|||
Το siporax ειναι κατασκευασμενο απο γυαλι,γιατι να εχει ημερομηνια ληξης λοιπον?
|
|||
|
|||
Το γυαλι δεν έχει ημερομηνία λήξης??? Θα μας τρελάνετε όλους εδω μέσα!!!
|
|
||||
|
||||
Ασε τι γραφουν τα κουτια στην συσκευασία
Το σιποραξ αντεχει για πολλά χρόνια |
|
||||
|
||||
ΟΚ.. Αν και δεν εχω συσκευασια μιας και ηταν χυμα...
|
|||
|
|||
....ναι,κατι αιωνες.... .Αλλα απλα εννοουσα οτι δεν ειναι φαγωσιμο ή αλλιωνεται-σαπιζει για να σκεφτομαι αν εχει ημερομηνια ληξης.
|
||||
|
||||
Μερικες φορες η ημερομηνια ληξης μπορει να αναφερεται στον πιο αδυναμο κρικο.
πχ, το αλατι εχει στο ραφι του σουπερ μαρκετ ημερομηνια ληξης. Το ιδιο το αλατι δεν ληγει ποτε... Ομως το σακουλακι που ειναι μεσα μπορει να θρυμματιστει πχ μετα απο 4-5 χρονια. |
|
|||
|
|||
Ε, μα πως ψαρώνετε όλοι!!! Πλάκα έκανα!!! Φυσικά και δεν νοείται να έχει ημερομηνία λήξης νορμαλ (νομίζω περίπου 1000 χρόνια είναι η ημερομηνα λήξης του γυαλιου... )
|
|
||||
|
||||
Διάρκεια ζωής είναι ο χρόνος όπου τα προϊόντα μπορούν να αποθηκεύονται/διανέμονται, και σε αυτό το χρονικό διάστημα η ποιότητα του συγκεκριμένου εμπορεύματος είναι αποδεκτή στα πλαίσια που ορίζει ο κατασκευαστής (κι ο εκάστοτε οργανισμός) σε συγκεκριμένες συνθήκες διανομής και αποθήκευσης.
Οι περισσότερες ετικέτες διάρκειας ζωής ή όπου παρατίθενται ημερομηνίες λήξης, χρησιμοποιούνται ως κατευθυντήριες γραμμές και βασίζονται στις πραγματικές συνθήκες χρήσης των προϊόντων. Το"best before" δεν εγγυάται απαραίτητα την ασφάλεια των τροφίμων ή φαρμάκων, και ένα προϊόν δεν είναι πάντα επικίνδυνο ούτε αναποτελεσματικό μετά την ημερομηνία λήξη |
|
||||
|
||||
Το θεμα αναλυθηκε τελεια.. δεν πιστευω να υπαρχει αλλη απορια πανω σε αυτο το θεμα...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερομηνια λήξης ενυδρειου | mpoumpoula | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-12-10 18:37 |
siporax | theodoros | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 04-10-10 19:19 |
Ημερομινια Ληξης | gkampanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 16-07-09 13:10 |
Siporax | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-02-05 03:38 |