|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Φανταστική προσφορά GAB.... θαλασσινά μέλη Β.Ελλάδας!!!
Καλησπέρα σε όλους!
Επιτέλους έφτασε η ωρα...... Είμαστε στην ευχάριστη θεση να σας ανακοινώσουμε, οτι η συντονιστική ομάδα του θαλασσινού, πήρε την απόφαση να συνεισφέρει και να χαρίσει διαφορα είδη κοραλλιών, σε ολα τα μέλη της β.Ελλαδας και γύρω περιοχών! Sps lps soft zuanthus mushrooms κ.α. υγιέστατα ζωντανά, μεγαλωμένα σε συνθήκες ενυδρείου! Στόχος μας, η εκμηδένιση αποστάσεων μεταξυ των μελών του GAB, θέλοντας ετσι να μπορέσουμε ολοι μας να έρθουμε πιο κοντά μεταξυ μας! Σκοπός μας ειναι να καταφέρουμε να "συνδέσουμε" τους υφάλους μας, που μεσα απο την δίκη σας παρατήρηση, θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε πως συμπεριφέρονται, σε διαφορετικές συνθήκες νερου! Η αποστολή θα ειναι μια....ενώ η ημερομηνία αποστολής, θα καθοριστεί απο τις συμμετοχές που θα δηλωθούν εδω! Απαρατήρητη προϋπόθεση... Το μέλος να διαθέτει ενεργό ενυδρείο στο φόρουμ μας! Παμε να μπουστάρουμε ..... |
|
||||
|
||||
Μπραβο στην ομαδα φοβερη πρωτοβουλια!!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά. Ακόμα μία αξιέπαινη κίνηση!
Νομίζω Ήρθε η ώρα να μετακομίσω πίσω στη Βέροια
|
||||
|
||||
Μπράβο καπετάνιοι του GAB και των 7 Θαλασσών!
|
|
||||
|
||||
Μπραβο παιδια!!!
Ασε τη Βεροια εσυ, καλα εισαι εκει |
|
||||
|
||||
Μπραβο παιδια,γεμιστε την Ελλαδα κοράλλια!!!!
|
||||
|
||||
Ωραια κινηση παιδια!
|
||||
|
||||
Πραγματικά φανταστική προσφορά!!!
Συγχαρητήρια στα μέλοι του G.A.B. Σ'αυτους που θα συνεισφέρουν και αυτούς που θα οργανώσουν την αποστολη. Και φυσικά δεν θα έλεγα όχι σε ενα μικρό μπουσταρισματάκι απο όμορφα κοράλλια,οπότε δηλώνω ενδιαφέρον.
|
||||
|
||||
..
ερχομαι και εγω κρατιστε !!!!!! αχαχαχαχα
|
||||
|
||||
Μπράβο στους θαλασσόλυκους του GAB
|
|||
|
|||
Νικόλα λογικά αύριο βράδυ θα παραλάβει τα κοράλλια που θα σου στείλω.
Όσο για την πράξη απλα "ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ". Εύκολο να το πιστεύεις δύσκολο να το δείχνεις καθημερινά! |
|
|||
|
|||
Πραγματικά πολλά συγχαρητήρια παιδιά, αξιέπαινες πράξεις!
|
|
|||
|
|||
Πραγματικά αξιέπαινη πράξη συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.Δηλώνω ενδιαφέρον και συνεισφορά στα έξοδα αποστολής.
|
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδες! Ευχομαι να
Μπορεσω να συνεισφερω και εγω σε οτιδηποτε μπορω! Δηλωνω ενδιαφερον εννοειται!! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια για την προσφορά!!!! Τα πρώτα μου κοράλλια θα είναι τα δικά σας!!!!!!!
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους , για το καλωσόρισμα της ενέργειας μας!
1ος Μιμης 2ος GiorgosT 3ος trick 4ος sxetikos 5ος; |
|
|||
|
|||
Frag
Θα με ενδιέφερε και εμένα να προσθέσω οτιδήποτε στο νέο νάνο, μπράβο στα μέλη GAB
|
|
||||
|
||||
Δηλωνω και εγω συμμετοχη στην προσφορα παρ οτι ειμαι στα νοτια σιγουρα καποια φραγκακια μπορω να βγαλω και να τα στειλω σε καποιον ..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-09-17 στις 10:46 |
|
||||
|
||||
1ος Μιμης
2ος GiorgosT 3ος trick 4ος sxetikos 5ος yannisp2 |
|
||||
|
||||
μπραβο σου Μιχάλη, αξιέπαινη πράξη φίλε, συγχαρητήρια!
|
|
||||
|
||||
πολλά μπράβο παιδιά,είστε χομπίστες και το αποδεικνύεται καθημερινά !!!!!Δηλώνω και εγώ συμμετοχή,αν υπάρχει κανα ευκολο κοραλακι και για μένα..και μπορώ να
βοηθήσω με οτιδήποτε άλλο που χρειάζεστε!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά πολύ καλή προσφορά!
Δεν χρειάζομαι κάποιο κοράλλι ας τα πάρουν τα παιδιά που τα χρειάζονται! Παρόλα αυτά αν μπορώ να βοηθήσω κάπου με χαρά να το κάνω! Μπράβο και πάλι! Καλημέρα σε όλους! |
|
||||
|
||||
Με βάση την συμμετοχή των μελών μας στην β. Ελλάδα, έχουμε και λέμε:
1ος Μιμης 2ος GiorgosT 3ος trick 4ος sxetikos 5ος yannisp2 6ος shadowlod ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και εμείς, περιμένουμε τον Σάκη και τον Δημήτρη να επιστρέψουν, για να μαζέψουμε τα ζωντανά που θα σας αποστείλουμε συγκεντρωτικά! |
|
|||
|
|||
αναμενουμε να ομορφυνει λιγο το ενυδρειο.....εκανα και χωρο στο δικο μου...εβαλα το sump σε λειτουργια προχθες
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση προς όλα τα θαλασσινά μέλη! | voas | Παραλία - Beach Bar | 1 | 07-08-17 06:24 |