|
||||
|
||||
Φοντο
Παιδιά εχω δει σε πολλά ποστς να προτεινεται το μαυρο φόντο. Οντως στις φωτο που επισυναπτονται συχνά - πυκνά, φαινεται πολύ ωραιο σε φωτισμένο ενυδρείο. Όταν τα φωτα του ενυδρειου ειναι κλειστά, δεν φαινεται πολύ σκοτεινο το ενυδρειο? Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
οταν τα φωτα ειναι κλειστα,συνηθως ειτε λειπουμε απο το δωματιο,η κοιμομαστε.....οποτε.......
|
|
||||
|
||||
ή πρέπει να ησυχάσουν και οι ψαρηδές μας θειε!!! οπότε καλό είναι το σκοτάδι!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θέλεις να μην ανάβουν τα φώτα και να βλέπεις το ενυδρείο με το φως του δωματίου (χώρου) ;
|
||||
|
||||
αν παλι θελεις να το βλεπεις και οταν ειναι κλειστα τα φωτα μπορεις να βαλεις λαμπες moonlight αλλα και αυτες οχι καθε βραδυ....
|
||||
|
||||
Το μπλε σκουρο ειναι πολυ καλυτερο απο το μαυρο και οχι τοσο μουντο.
|
|
||||
|
||||
οχι.το μαυρο ειναι το καλυτερο,αποδεκτο απο τους εμπειροτερους χομπιστες ανα τον κοσμο.......
|
|
||||
|
||||
Καλά μην τσακωθείτε κιόλας! Υπάρχει και φόντο που από μπλε σκούρο φτάνει μαύρο με πολύ ομαλή διαβάθμιση!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Βασικά το σημείο στο οποίο έχω το ενυδρειο, φωτιζεται επαρκώς την ημερα και δεν αναβω τα φωτα. Ευχαριστω πάντως για τις γρηγορες απαντησεις σας
|
|
||||
|
||||
Εγω έχω μαύρο φόντο ....
Αν όμως έβαζα τώρα φόντο ίσως να επέλεγα το μπλέ σκούρο .... μου φαίνεται πως είναι λίγο πιο φωτεινό με το μπλέ απο ότι με το μαύρο ... Πάντα απο προσωπική άποψη .
|
||||
|
||||
Φαντάζομαι θα ξέρεις ότι δεν πρέπει να το 'βλέπει' απέυθείας ο ήλιος.
Δεν ξέρω ποιες ώρες ανάβεις τα φώτα αλλά καλό είναι, να είναι συγκεκριμένες και να τους προσφέρεις τις απαραίτητες 'σκοτινές' ώρες για ξεκούραση .
|
|||
|
|||
Περι γουστου δεν το συζητω. Αλλά το μπλε φοντα δειχνει σαφως πιο "ψευτικο" απο το μαυρο η το γκρι η το καφε.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Ο Fred Goodall, ο administrator του DPH, ισχυρίζεται ότι το μαύρο φόντο τρομάζει τους δίσκους, και δίνει ως εξήγηση ότι τους θυμίζει καταιγίδα που έρχεται (μαύρος ουρανός).
Δεν ξέρω κατά πόσο το μαύρο φόντο τρομάζει τους δίσκους αλλά αυτά που αναφέρονται στο λινκ είναι λογικά. Καιρός για πειράματα λοιπόν…. http://forum.discusnews.com/discus-s...pic.php?t=6696
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φοντο ενυδρειου | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-09-04 01:30 |