|
||||
|
||||
Βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή ?
Καλημέρα.
Μήπως κάποιος έχει υπ' όψιν του εάν κυκλοφορούν πουθενά στο internet βιβλία για ενυδρεία, ψάρια, ή φυτά σε ηλεκτρονική μορφή ? |
|
||||
|
||||
Κανε μια αναζήτηση στο google με την λέξη-κλειδί e-books
Δεν θα στο συνιστούσα πάντως. Καλύτερα να προτιμήσεις ιστοσελίδες, φορουμ και κανονικά βιβλία. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Όταν λέω βιβλία σε Ηλ. μορφή, λέω για γνωστά βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά σε ηλ. μορφή π.χ. pdf ( κατι τέτοιο συμβαίνει με τα βιβλία πληροφορικής) |
|
||||
|
||||
oscar κάνε μια βόλτα με eMule/eDonkey και θα βρεις κάποια (λίγα) πράγματα. Ειδικά αν μιλάς και Γερμανικά.
|
|
|||
|
|||
Πολυ δυσκολο να βρεθουν σε απλες σελιδες, μονο σε p2p προγραμματα πρεπει να ψαξεις και παλι αρκετα δυσκολο, τοσο καιρο εχω βρει μονο 3 βιβλια...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
akoma kai an einai sta germanika ta panta metafrazontai eykola dokimase me to systran kai
|
|||
|
|||
Παράθεση:
billdjjj@yahoo.gr |
|
||||
|
||||
από τις 30-12-04 14:37 ?????
|
|
|||
|
|||
καταλαβαινω οτι θες να πεις οτι ειναι παλιο το θεμα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το τονιζεις αυτο;
δηλαδη το συγκεκριμενο θεμα εχει ληξει; δεν υπαρχει ακομη ενδιαφερον για το θεμα; δεν αναφερομαι μονο σε αυτο το θεμα αλλα αν καποιος διαβαζει παλια θεματα και εχει κατι να πει πανω σε αυτα ΓΙΑΤΙ να μην τα πει; |
|
||||
|
||||
Γιατί το συγκεκριμένο μέλος έχει να μπει από τις 06-09-05.
Οπότε απάντηση δεν θα πάρει... Φιλικά |
|
|||
|
|||
ναι το ειδα και εγω αυτο αλλα παρολα αυτα μπορει να εχω εγω η εσυ να δωσεις βιβλια στον φιλο που τα ζητησε
παντα φιλικα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|